Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές της έλξης ..ενοχλήθηκαν .!!

O  φαιδρός ..ξαναχτυπά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αλλά είπαμε να μην του δώσουμε τόση αξία.Ο αντικομμουνιστής ,μνημονιακός ,εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλιστής  ανακάλυψε ότι για την κατάντια του  φταίει η ΣΥΠΕ ..και όλοι οι αντίπαλοι του.Αρνείται να κατανοήσει όχι μόνο τα πιο απλά αλλά και τα αυταπόδεικτα καθώς η αλήθεια είναι κάτι που δεν αντέχει.Καταφεύγει σε απίστευτες δικαιολογίες τις οποίες νομίζει ότι τις πιστεύουμε εμείς  και οι σιδηροδρομικοι πανελλαδικά.


Είναι τουλάχιστον κωμικό να μιλάει ο  επαγγελματίας διαδρομιστής των παρατάξεων  για  άλλες παρατάξεις και ειδικότερα να τολμά να μιλάει  για το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Ειδικά όταν η τελευταία παράταξη στην οποία ηγείται προέρχεται από  κομμάτια της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ αλλά και ολίγη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(Κάνουμε λάθος;)Ο διορισμένος από την πρωτη μέρα στο σιδηρόδρομο στην ΠΑΣΚ!!  την εγκατέλειψε όταν το καράβι βούλιαξε και μάλιστα την εγκατέλειψε  με τον γνωστό φαιδρό τρόπο που τον χαρακτηρίζει σε όλες του τις πρακτικές.
«Ενώ έσφιγγε τα χέρια σε καφετέρια και κανόνιζε τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ  όταν έφυγε  από εκεί «σήκωσε» την νέα παράταξη χωρίς να έχει τίποτα πριν σε κανέναν.(Μιλάμε για «παντελόνια» όχι παίξε γέλασε..)
Το αντικομμουνιστικό του μένος αλλά και η εξόχως  προβληματική του συμπεριφορά τον κάνει να ξεχνά αυτά που γράφει αλλά και αυτα που λέει.Την μια η ΑΣΚΕ  και το ΠΑΜΕ ήταν οι ιερες αγελάδες του συνδικαλισμού ,την αλλη ειναι τα παλικάρια.Την μία του φταίει ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών την αλλη τιμουν την συνδικαλιστική του δράση.Την μία το ΠΑΜΕ είναι η ουρά της ΠΑΣΚ ΔΑΚΕ την άλλη εκπροσωπουν τα ταξικά ιδεώδη..
Μα καλά ποιος δεν γελάει με αυτο το άτομο;
Αλλά ας δούμε την επιχειρηματολογία που δεν έχει η ΣΥΠΕ και  έχει ο φαιδρός..!!
Σε επιστολή προς το σωματείο της ΠΕΠΕ η ΣΥΠΕ ζήτησε τα αυτονόητα  και το κυριότερο από όλα να σταματήσει να λειτουργεί το σωματείο με φασίζουσα νοοτροπία 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ 

 (*2)

Αθηνα 06-08-2018 
Συνάδελφοι,
σε προηγούμενη συνεδρίαση του σωματείου σας είχαμε ζητήσει τον κωδικό του  email του σωματείου και αρνηθήκατε να μας τον δώσετε .!!(Στο παρελθόν     βέβαια το είχατε δώσει σε όλες τι παρατάξεις αλλά τώρα το αρνηθήκατε με την δικαιολογία ότι σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου ο πρόεδρος και ο γραμματέας είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση και επομένως δεν χρειάζεται.
Όμως:
1.Δεν έχετε ακόμα αποστείλει (παρά την δεσμευση σας  στην περασμένη συνεδρίαση του σωματείου  ότι θα το κάνατε την ίδια ημέρα το απόγευμα ) το προσχέδιο της ΣΣΕ .
2.Αποστέλετε  διάφορες επιστολές  χωρίς καμία ενημέρωση προς την ΣΥ,Π.Ε  για το περιεχομενο τους αλλά και χωρίς καν να μας τις κοινοποιείτε.
Επομένως παρακαλώ  χορηγείστε μας τον κωδικό του email του σωματείου για να ενημερωνομαστε για την αλληλογραφία αφού παρά το ότι προεδρος και γραμματέας είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση  ΟΛΩΝ των μελών του ΔΣ   αντικαταστατικά δεν το πράττουν
Ευχαριστούμε 
ΣΥΠΕ
Η απαντηση ήταν τόσο γελοία αλλά και προκλητική που σπάει ρεκόρ αλαζονείας.
Σημειώσαμε τα σημαντικά σημεία.
Συνάδελφοι 

Για λόγους που δεν γνωρίζουμε τα Mail της συπε κατευθύνονταν στα spam και δεν είχαμε λάβει γνώση τους.  Με ενημέρωσαν ότι στο blog Λοκομοτίβα υπάρχει καταγγελία περι -δήθεν- δίκης μας άρνησης για παροχή πληροφοριών  πράγμα ψευδές κ φυσικά ανυπόστατο.

Σας υπενθυμίζω ότι το email του Σωματείου αφορά το Προεδρείο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών κ σε όλα τα Σωματεία.
Οι επιστολές της ΠΕΠΕ κοινοποιούνται στα μέλη του ΔΣ κ όχι σε παρατάξεις , οπως οριζει το καταστατικό ενώ το  μεγάλο σύνολο τους, η πλειοψηφία τους ,σας έχει κοινοποιηθεί .  Δεν έχει υπάρξει καμία  διαφωνία σας σε οσες έχετε λάβει. 
Τέλος κ αναφορικά με την ΣΣΕ  κ την τοποθέτηση σας , υπάρχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης, όπου μπορείτε να διαπιστώσετε τι ψηφίσατε γιατι λυπούμαι που το λέω αλλά είναι προφανές ότι αυτό καταλαβαίνετε πλέον.
Αν δεν μπορείτε λοιπόν ,να το καταλάβετε /αυτό που ψηφίσατε  -ακούστε το δικό σας ηχητικο.....αυτό που ηχογραφείτε , ίσως σας βοηθησει . 
Το ΔΣ θα συνεδριάσει όπως ορίζει το καταστατικό κ όταν υπάρχει το τελικό κ οριστικό κείμενο της ΣΣΕ , πριν αυτό υπογράφει θα κοινοποιηθεί στα μέλη του ΔΣ. 

1.Για κάποιο λόγο!! τα μειλ της ΣΥΠΕ πάνε στα σπαμ αλλά δεν ξέρουν γιατί
οριστε η φωτο που μας  εστειλαν  και με το παρακάτω σχόλιο

Παρακαλώ για την δημοσίευση της φωτό για την αποκατάσταση της αλήθειας . 
Είναι πασιφανές ότι το Mail της. Συπε αντιμετωπίζει προβλήματα για λόγους που γνωρίζετε -όπως γνωρίζουν  ολοι όσοι έχουν επαφή με παγίδες του internet -και τους οποίους δεν επιθυμώ να αναφέρω δημόσια για να σας προστατεύσω σε προσωπικό επίπεδο . 

Ποιο προβλημα ρε μεγαλε; Μας αποκαλει και παγιδα του ιντερνετ απο πανω.!!

2.Αρνηση  παροχής πληροφοριών  ψευδές και ανυπόστατο.Ακόμα περιμένουμε το προσχεδιο της σσε 

3.το email  του σωματειο το έχει το προεδρειο και οι επιστολές στην πλειοψηφια τους μας κοινοποιούνται..ΟΧΙ ΟΛΕΣ όπως θα έπρεπε.Όσες νομίζει ο φαιδρός και το δεκανικι του.Στην προηγούμενη διοίκηση του σωματειου όλα τα μέλη ειχαν προσβαση αλλά αυτο είναι λεπτομέρει για τον φαιδρό.
4.Ψηφίσαμε την εξουσιοδοτηση για να υπογραφει σσε  και συμβουλευτήκαμε τα πρακτικά μας .
5.Στα πρακτικά μας δε λένε ξεκάθαρα για την δέσμευση του φαιδρου για αποστολή του προσχεδιου της σσε την ίδια ημέρα το απόγευμα μετά το ΔΣ .

Επομένως το συμπέρασμα είναι ότι οι ταυτισμένες δυναμεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  και της ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ έχουν βρει τον πρόθυμο  στην ηγεσία τους για την εκπλήρωση της πολιτικής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.Της προσωπικής παράταξης της ηγεσίας της ΝΔ που εκπροσωπεί τα πιο σκληρά νεοφιλελευθερα και ακραία αντιλαικά στοιχεία.Ο φαιδρός εκπληρώνει στο ακέραιο την πολιτική που του επιβάλλει ο συνεταίρος του καθώς εξαρτάται από αυτόν για λόγους που γνωρίζουν όλοι και διαφοροποιείται μόνο στα σημεία που αφορούν το στήσιμο του μηχανισμού.

Και δεν είναι τυχαίο που όσες προτάσεις και αν έχουν κατατεθεί από την ΣΥΠΕ στα ΔΣ του σωματείου καταψηφίζονται παντοτε από ΕΝΟΤΗΤΑ και από ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ.
Αποκορύφωμα η καταψήφιση της πρότασης για την διεκδίκηση των αναδρομικών για τους  μηχανοδηγούς  από την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας  στις δευτερεύσουσες.ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ .
ΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ  ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Της ίδιας εξαρτησης που προκάλεσε και την σιωπή της στις διπλοβάρδιες του Κιάτου την αναληψη υπηρεσίας σε λιγότερο και από  8ωρο εντός έδρας,την εργασία για οχτάωρο στην Πατρα μετα αλλό ένα οχτάωρο στο Κιάτο,τις συνεχόμενες μέρες εργασίες που ξεπέρασαν κατά πολύ τα νόμιμα όρια,την προσέγγιση συναδέλφου με την απαιτηση να μην παίρνει όλα τα ρεπό του ενώ είχε καταγγείλει στο ΣΕΠΕ την μη χορήγηση αναπαύσεων.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.Αυτή είναι η πολιτική τους.Αυτο εκπροσωπούν.Την κατάρρευση των εργασιακών μας δικαωμάτων την «παραγωγικότητα» στις αμοιβές,την εκπλήρωση  των  εντολών των αφεντικών με την επιβίωση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που εκπροσωπούν επάξια.
ΑΞΙΟΙ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ