Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

sms από τον Κλίτσα Γεώργιο

Αγαπητοί συνάδελφοι σιδηροδρομικοί
 Σαν εργαζόμενος στον σιδηρόδρομο και ειδικότερα σαν εργαζόμενος στον σιδηρόδρομο  ως μηχανοδηγος  αλλα και ως ανθρωπος με ιστορική μνήμη αρνούμαι να υπογράψω  οποιαδήποτε δήλωση μετάνοιας και απώλειας δικαιωματων  ή συμμόρφωσης με οποιοδήποτε αντάλλαγμα..ειτε αυτο λέγεται διανυκτέρευση είτε έχει ετικέτα πάνω της  40ευρώ είτε 4τρις ευρο..
Στον δηλωσία  σημερινό προεδρο της ΠΕΠΕ που απεργάζεται με πρακτικές  του πιο σκοτεινού παρελθόντος τέτοιες δηλώσεις υποταγής και αποκήρυξης  έχω να του πω  οτι αυτα  τα <<κόλπα>> να τα ξεχασει..Καποιοι μας έμαθαν οτι η τιμή τιμή δεν έχει.Και μας το έμαθαν με τον δύσκολο τρόπο  αγωνιζόμενοι για μια ιδέα, κρατώντας το κεφάλι ψηλά,παρά τα  βασανιστήρια τα σπασμένα χέρια ή πόδια , τα βγαλμένα νύχια ,την ασταμάτητη διψα ή την εξορία.
ΟΧΙ έλεγαν οτι και αν τους έκαναν και πλήρωναν το τίμημα με περηφάνεια ..ανίκητοι.
Αν  ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΠΕ είχε έστω και  ελάχιστη τσιπα θα ζήταγε  για αρχή συγγνωμη  από τους σιδηροδρομικούς για το ιστορικό του ατόπημα που  προκαλει αηδια και ανατριχιλα... Ας  κατηγορεί οσο θέλει και όποιον θέλει που δεν συμβιβάζεται με τις προσταγές του  όπως ο ίδιος  θα ήθελε.ΤΙΜΗ είναι συνάδελφοι να  σε κατηγορεί τέτοιος κατήγορος..
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ με οποιοδήποτε κόστος...
και αυτο το κόστος θέλει τσίπα..μπέσα.. και   περηφάνεια που φαίνεται οτι δεν έχει ουτε στάλα.

Κρίμα που ο κλάδος εκπροσωπείται από τετοιους ανθρώπους  
Καμία υποταγή
Καμία δήλωση

Κλίτσας Γεώργιος
Μηχανοδηγός ΜΑΙ