Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη -ενημέρωση για την σσε

Προωθούνται διατάξεις στην σσε για την έλξη αλλά και για το σύνολο των σιδηροδρομικών
Το επίδομα ευθύνης το  άλλαξαν και το ονομάζουν ειδικών συνθηκών . Σύμφωνα με την εισήγηση (δεν έχει καθοριστεί το ποσό ακόμα ) οι δικαιούχοι να είναι μόνο οι μηχανοδηγοί.
Για την διανυκτέρευση μετά τις αρνητικές εξελίξεις σε 2 δικαστήρια η εισήγηση είναι να χορηγείται σε αυτούς που διανυκτερεύουν υποχρεωτικά εκτός της διοικητικής τους έδρας( ποσό που δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη) .Αν η μετακίνηση δεν δικαιολογείται από την εταιρεία ως τέτοια που να επιτρέπει την χορήγηση της αποζημίωσης εκτός έδρας  να χορηγείται  τουλάχιστον ξενοδοχείο.
Ως προυπόθεση για την χορήγηση της αποζημίωσης της διανυκτέρευσης εκτός έδρας ο εισηγητής ζητά
την παραίτηση ΟΛΩΝ των σιδηροδρομικών από ολες τις  δικαστικές διεκδικήσεις  ΤΏΡΑ Ή ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ για το θέμα της διανυκτέρευσης .
Καταλαβαίνετε λοιπόν που μας έχει φάσει η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μερικών που έφεραν την εξέλιξη των πραγμάτων σε πραγματικό αδιέξοδο με ορατό κίνδυνο πλέον να κοπεί η διανυκτέρευση εντελώς.

Καποτε έφερναν χαρτια στους μηχανοδηγούς από Πάτρα και Τρίπολη να υπογράψουν οτι δεν θα διεκδικήσουν την διανυκτέρευση για να τους χορηγούν ξενοδοχείο και τώρα το φέρνουν  ώς όρο στην σύμβαση;Τα ξεχάσατε συνάδελφοι τα αίσχη τους ;
Απο εμας τετοιος όρος απορρίπτεται και απαιτούμε εξηγήσεις.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ