Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Έφυγε από την ζωή ένας φίλος από τα παλιά

Η χρονιά ξεκίνησε και με μιά δυσάρεστη είδηση, αυτήν της απώλειας του παλιού και καλού μας φίλου Werner Hebing. Τον γνωρίσαμε στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν ήρθε στην Ελλάδα ώς τεχνικός της AEG και αργότερα της ADtranz,, για την υποστίριξη των IC και των μηχανών DE2000. Όλα αυτά τα χρόνια μας βοηθούσε ποικιλοτρόπως σε οποιοδήποτε θέμα σιδηροδρομικής, και όχι μόνο. Αγαπούσε τον σιδηρόδρομο και ήταν καλός φίλος. Αγαπούσε πολύ τους Έλληνες και την Ελλάδα, και πέρνοντας την σύνταξή του έμεινε στην Μάννη με την τελευταία του σύντροφο, την Βαρβάρα Γάγγα. 
Αντίο καλέ μας φίλε, θα σε θυμόμαστε πάντα...

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνίσει με την οικογένεια του Werner Hebing, μπορεί να στείλει e-mail στην κα. Βαρβάρα Γάγγα barbara.gangas24@gmail.comΗ χρονιά ξεκίνησε και με μιά δυσάρεστη είδηση, αυτήν της απώλειας του παλιού και καλού μας φίλου Werner Hebing.  Στα τέλη της δεκαετίας του '80,  ήρθε στην Ελλάδα ώς τεχνικός της AEG και αργότερα της ADtranz,, για την υποστίριξη των IC και των μηχανών DE2000. 
Αγαπούσε τον σιδηρόδρομο και ήταν καλός φίλος. Αγαπούσε πολύ τους Έλληνες και την Ελλάδα, και πέρνοντας την σύνταξή του έμεινε στην Μάννη με την τελευταία του σύντροφο, την Βαρβάρα Γάγγα.
Αντίο καλέ μας φίλε, θα σε θυμόμαστε πάντα...
Όποιος επιθυμεί να επικοινωνίσει με την οικογένεια του Werner Hebing, μπορεί να στείλει e-mail στην κα. Βαρβάρα Γάγγα barbara.gangas24@gmail.com