Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο τύπου ΠΑΝΕΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΕΚΟ και ΤΡΑΠΕΖΩΝ


                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



          Για ακόμα μια φορά ο Υπουργός Εργασίας αρνήθηκε επιδεικτικά να δεχθεί την αντιπροσωπεία των Συνταξιουχικών Οργανώσεων που εκπροσωπούν πάνω από 2,5 εκατομ. συνταξιούχων όλων των ταμείων.
          Καταγγέλλουμε τη στάση αυτή της κυβέρνησης που δια του Υπουργού εργασίας κλείνει τ’ αυτιά στη δίκαιη φωνή των συνταξιούχων πάνω στα δίκαια προβλήματα που δημιούργησαν οι ατελείωτες περικοπές στις συντάξεις, στο ΕΚΑΣ, στη 13η, 14η σύνταξη που μαζί με την κατάντια της Δημόσιας Υγείας στέλνουν τους συνταξιούχους στην απόλυτη φτώχεια.
          Η προτροπή του πρωθυπουργού να δεχθούν οι Υπουργοί, τους συνταξιούχους και ειδικά ο κ. Βρούτσης αποδείχθηκε κενό γράμμα.
          Ενημερώνουμε τον κ. Υπουργό ότι οι συνταξιούχοι κάθε βδομάδα θα βρίσκονται κάτω από το Υπουργείο Εργασίας μέχρι να πειστεί ότι πρέπει να δεχθεί τους εκπροσώπους του συνταξιουχικού κινήματος που εκπροσωπείται από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
          Καλούμε τους συνταξιούχους να στηρίξουν και αυτόν τον αγώνα που θα ακυρώσει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την άρνηση της να κουβεντιάσει και να δώσει λύση στα άμεσα προβλήματα των συνταξιούχων.  
          Η συνέχεια θα δωθεί και στις 10/12/2014 έξω από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας στις 6:00μ.μ.
Οι Συνεργαζόμενες
Συνταξιουχικές Οργανώσεις