Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Πρωτοφανής στα συνδικαλιστικά χρονικά ενέργεια της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Είναι η πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά χρονικά που σωματείο παρουσιάζει ως επιτυχία !!! την επιβράβευση με δωροεπιταγές την μη χορήγηση  θερινής  αδείας  σε εργαζόμενους!!!

Η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία ελέγχεται από συνδικαλιστές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και την διασπαστική (απέναντι στην ΔΑΚΕ ) ΕΝΟΤΗΤΑ  έχει κατ' επανάληψη δείξει τέτοια δείγματα γραφής.Συνεχεις παλινωδίες σε κινητοποιήσεις,κωλοτούμπες σε αποφάσεις, και κυριολεκτικά ψευτο αγωνιστικό προφιλ στους εργαζόμενους ενώ στην πραγματικότητα όπως  αποδεικνύεται έχουν άλλες προτεραιότητες που δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

Η υποκρισία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποδεικνύεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ  με τα παρακάτω όταν απευθυνόμενοι στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι συνδικαλιστές της με επιστολή τους παρίσταναν τους προστάτες των θερινών αδειών των συναδέλφων της τεχνικής βάσης.!!!!

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΘΕΡΙΝΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΗ

peptrainose.blogspot.com

Διευθύνων Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Θέμα: Προγραμματισμός Θερινών Αδειών εργαζομένων στην τεχνική βάση.


Όπως ενημερωθήκαμε, οι άδειες των εργαζομένων στην τεχνική βάση δεν έχουν καθοριστεί ακόμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να προγραμματίσουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και την ανάπαυσή τους. Είναι ευνόητο ότι οι εργαζόμενοι δικαιούνται να λάβουν την θερινή άδειά τους και να γνωρίζουν εγκαίρως το χρόνο χορήγησής της. Είναι επίσης κατανοητό ότι ο έγκαιρος, δίκαιος και σωστός προγραμματισμός των αδειών διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την εν γένει ομαλότητα. Σας καλούμε λοιπόν να εφαρμόσετε προγραμματισμό θερινών αδειών των εργαζομένων στην τεχνική βάση, ενημερώνοντας γι’ αυτό τους εργαζόμενους εντός των επόμενων ημερών.

     Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γ. Γραμματέας

Ζαβογιάννης Βασίλης                                    Παπαδόπουλος Σωτήρης


Σήμερα με μια πρωτοφανή ανακοίνωση για μια  διαδικασία που από ότι φαίνεται προσπαθησαν να κρατήσουν μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή  ,ξέχασαν στο «άψε σβήσε» τις επαναστατικές  επιστολές για τους τεχνίτες  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
















Πρόκειτα για κάτι πρωτοφανές στα συνδικαλιστικα χρονικά.Από την μια παριστάνουν τους προστάτες των θερινων αδειών των τεχνιτών (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ) και από την άλλη όπως λένε παλευουν καθημερινα  για τα θέματα που η σύνθεση του σωματειου  τα θεωρει αυτονοητα  ..Ειναι αυτονοητο δλδ να παρεις δωροεπιταγη για να μην παρεις άδεια από 15 Ιουνιου εως 15 Σεπτεμβριου....















ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ;