Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Συνεχίζει τα ψέματα ο αποτυχημένος πρόεδρος της ΠΕΠΕ

Σε μια  αήθη και απειλητική ανάρτηση προχώρησε ο γραφικός πρόεδρος της ΠΕΠΕ  εναντίον της ΣΥ.Π.Ε αλλά και εναντίον της αλήθειας με τα ψέματα που αράδιασε για άλλη μια φορά.Ίσως(η σύγχυση από την απομάκρυνση της καρέκλας της ΓΣΕΕ , ίσως  κάτι άλλο (; ) δεν μπορούμε να ξέρουμε για τα κίνητρα του αν και μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις αφού  έχει αποδείξει περίτρανα  τον εθισμό του στο ψέμα.

Η αλήθεια είναι μία συνάδελφοι και δεν έχει εκδοχές..



  1. Η ΣΥ.Π.Ε απέστειλε επιστολή στο συνέδριο της ΠΟΣ  ως απάντηση των ψεμάτων του αποτυχημένου και γραφικού προέδρου της ΠΕΠΕ ο οποίος από βήματος του συνεδρίου ανέφερε οτι δεν υπήρξαν  αντίδρασεις  για τις πρόωρες εκλογές της ΠΕΠΕ το 2019.
  2. Στην επιστολή της ΣΥ.Π.Ε ισχύει αυτο ακριβώς που λέει η επιστολή και οχι οτι ερμηνεύει ο αποτυχημένος και το στέκι του αφού με τον γνωστό γλοιώδη τρόπο του προσπαθεί να δημιουργήσει  αντιπαράθεση με τους νέους συναδέλφους εναντίον μας.
  3. Το 2018 με την συμμετοχή της ΣΥΠΕ στο ΔΣ του σωματείου αποφασίστηκε ομόφωνα η αλλαγή του καταστατικού της ΠΕΠΕ.
  4. Οι νέοι συνάδελφοι απο τις ιδιωτικές εταιρείες  σχεδόν μετά από ένα χρόνο  από την απόφαση για το καταστατικό ζήτησαν  να εγγραφουν  στην ΠΕΠΕ και η αίτηση τους έγινε δεκτή καθώς πιστέψαμε οτι είχαν δρομολογηθεί οι αλλαγές που είχαμε συμφωνήσει το 2018.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
  5. Η rail cargo  μέχρι την ημέρα των εκλογών του 2019  διέθετε 1 μηχανοδηγό,1 βοηθό μηχανοδηγού και εκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς στο ΚΕΚ.Ενας από αυτούς ήταν υποψήφιος με την συνεξέλιξη και εκλέχθηκε στο ΣΤΑ χωρίς να έχει γίνει αλλαγή στο καταστατικό.Σε αυτές τις εκλογές εμείς αρνηθήκαμε να πάρουμε μέρος
  6. Οι νέοι συνάδελφοι κατά την περίοδο μαθητείας αλλά και  μετά το πέρας της θεωρητικής και στατικής μαθητείας αλλά ακόμα και όταν ανέβηκαν να εργαστούν στο τρένο υποαμείβονταν με  τον υποκατώτατο μισθό των 650 ευρώ μεικτά με ευθύνη των παραταξεων της ΑΣΚ-ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ -ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ-ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ οι οποίες υπεγραψαν τετοιο όρο στην σσε της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Δηλαδή αμείβονταν εκτός μισθολογίου,χωρίς επικίνδυνο και ανθυγιεινό και χωρίς οικογενειακά επιδόματα.
  7. Η ΠΕΠΕ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της συμμετοχής του ΤΡΑΜ στο συνέδριο με ορατή από ολους την ανοιχτή αντιπαράθεση  της ΠΕΠΕ με το σωματείο του ΤΡΑΜ .
  8. Συνδικαλιστής της ΠΕΠΕ κατέθεσε ατομική προσφυγή εναντίον της συμμετοχής του ΤΡΑΜ στο συνέδριο της ΠΟΣ
  9. Η ΠΕΠΕ έχασε σε όλες τις προσφυγές που  έκανε .Η δικαιοσύνη  ήταν αυτή  που δεχθηκε το κόψιμο των 2 συνέδρων της ΠΕΠΕ. Αν η δικαιοσύνη δεχόταν τις προσφυγές της ΠΕΠΕ  την Κυριακη θα ψήφιζαν και οι 7 και το ΤΡΑΜ θα ηταν εκτός ΠΟΣ ότι και αν έλεγαν οι πλειοψηφίες της.
  10. Η ΠΕΠΕ στις εκλογές του 2018 είχε 7 σύνεδρους .Νόμιμους σύνεδρους που δεν τους κουναγε κανένα δικαστήριο και καμία ΠΟΣ .Το 2019 η ΠΕΠΕ έχει 5 σύνεδρους εξαιτίας της ανικανότητας του αποτυχημένου εργοδοτικού προέδρου της ΠΕΠΕ και του συνοδοιπόρου του.
  11. Στην αναγνωση της επιστολής της ΣΥ.Π.Ε στο συνέδριο αντέδρασε συνδικαλιστής της συνεξέλιξης ενώ από βήματος του συνεδρίου ο γραφικός πρόεδρος της ΠΕΠΕ καταφέρθηκε εναντίον μας  με χυδαίες εκφράσεις σε  σημείο που ανάγκασε το προεδρείο του συνεδρίου  να τον εγκαλέσει στην τάξη.
  12. Οσοι δεν πανε στην συνέλευση σύμφωνα με τον αποτυχημενο πρόεδρο της ΠΕΠΕ είναι κιοτήδες και θρασύδειλοι !!!.Καταφέρεται δηλαδή εναντίον των συναδέλφων  που αδυνατούν να πανε είτε γιατί εργάζονται,είτε έχουν άδεια,είτε έχουν ρεπό  .Αλλά να σημειωθεί εδώ  μια λεπτομέρεια για το συνέδριο της ΠΟΣ .Σάββατο-Κυριακή  βρεθήκαμε με  διήμερη υπηρεσία διανυκτέρευση στη Θεσ/κη.Όπως στις εκλογές του 2018 που σχεδόν όλα τα μέλη της ΣΥ.Π.Ε τα είχαν αποκλείσει από το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και τα είχαν πάνω στα τρενα...
  13. Να θυμίσουμε  την πρόταση της ΣΥΠΕ για κάλπη το 2018 για συμμετοχή ή αποχώρηση από την ΠΟΣ ενώ μας κατηγορουσαν ως ψηφοδέλτιο της ομοσπονδίας. Η προταση απορρίφθηκε από τον   αποτυχημένο και το δεκανίκι του.Τι φοβήθηκαν;Την ετυμηγορία των μηχανοδηγών;Σήμερα  κατι κωλοτουμπες που μοιράζουν τις ψήφους τους από εδώ και από εκεί μας κατηγορούν οτι καναμε τα πάντα για να φύγουμε από την ΠΟΣ!!Γελάνε ολοι  με την κατάντια τους...
  14. Το Λοκομοτιβα δεν έχει καταφερθεί ποτέ σε προσωπικό επίπεδο εναντίον κανενός .Η κριτική που κάνει  είναι  μόνο σε συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο και εκεί πάντα θα μείνει.Στο ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ  δεν έχει κατέβει ποτέ ανάρτηση .Επομένως δεν γνωρίζουμε σε τι αναφέρεται ο αποτυχημένος πρόεδρος της ΠΕΠΕ καθώς είναι η τρίτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που μεταδίδει το ίδιο ψέμα....

ΥΓ1...καταλαβαίνουμε οτι είναι βαρύ να  έχεις καταντήσεις της..«σφαλιάρας» από αυτή την ΠΟΣ που ενω την κατηγορείς αγωνίζεσαι με νύχια και με δόντια για την καρέκλα της..

ΥΓ2..μήπως αντί για τικ -τακ ρε μεγάλε είναι....τακα-τακα-τακα;