Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Νέα δικαστική ήττα για την ΠΕΠΕ .Σε συκοφαντία και ψευδολογία κατεφυγε το στέκι της έλξης

Η ΣΥΠΕ στην επιστολή της αναφέρεται ξεκάθαρα στους  βοηθους μηχανοδηγου , μηχανοδηγούς και εκπαιδευόμενους  μηχανοδηγούς  των αλλων  ιδιωτικών εταιρειών  (rail cargo)  καθως αυτη ακριβως την συνθεση ή κατανομή  έχουν οι υπάλληλοι της rail cargo και τους οποίους εχουν εγγεγραμενους  ως μελη  στην ΠΕΠΕ . Για  αυτους  λοιπόν χρειαζοταν τροποποιηση του καταστατικου  του σωματείου και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 68 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  όπως αναφέρει ο γραφικός πρόεδρος της ΠΕΠΕ

Το στέκι της ελξης ,προσωπικό μπλογκ του σημερινού προέδρου της ΠΕΠΕ κατέφυγε σε διασπορά ψευδων ειδήσεων ,συκοφάντηση και διαστρέβλωση της αλήθειας .Με νέα του ανάρτηση εποχειρεί  να συκοφαντήσει την ΣΥΠΕ διαστρεβλώνοντας ακόμα και  δημοσιοποιημένη επιστολή της
Καλούμε τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ και διαχειριστή του ιστολογίου  στέκι της έλξης να προχωρησει σε αμεση διόρθωση των οσων  ψευδών λέει αλλιως θα υπάρξουν συνέπειες.
Στα υπόλοιπα  η ΠΕΠΕ κατέθεσε  και νέα ασφαλιστικα μέτρα χθές  το βραδυ για να μην κοπούν οι 2 σύνεδροι της απο το συνέδριο της ΠΟΣ και υπέστη νέα  δικαστική ήττα.
Πλέον είναι φανερό οτι η εκπρόσωπηση του σωματείου της ΠΕΠΕ  από την σημερινό πρόεδρο μας εχει οδηγήσει σε αδιέξοδο  λόγω της ανικανότητας του και της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.
Μας έχει φέρει σε αντιπαράθεση με άλλα σωματεια αλλα και με την ομοσπονδία εξαιτίας της απαράδεκτης πρακτικής του που ντροπιάζει τον κλαδο.