Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση για την εγγραφή - συμμετοχή του σωματείου του ΤΡΑΜ ως μέλους της ΠΟΣ

Το σωματείο του ΤΡΑΜ  όπως όλοι γνωρίζετε είχε ζητήσει με αίτηση του να εγγραφεί στην ΠΟΣ  ως μέλος της..


1.Στην ψηφοφορία που έγινε  στην ΠΟΣ για να ενταχθεί το ΤΡΑΜ ως μέλος  της  υπήρξε ομόφωνη απόφαση για να γίνει  δεκτό το σωματείο , με όλες τις παρατάξεις  ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ-ΔΙΚΤΥΟ-ΔΕΣΚ να ψηφίζουν ΝΑΙ  εκτός της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που δεν ψήφισε ΟΧΙ αλλά ΛΕΥΚΟ!!..Το ΔΙΚΤΥΟ  ενώ ψήφισε ΝΑΙ  για την συμμετοχή του  ΤΡΑΜ στην ΠΟΣ  μετά έτρεχε μαζί με την ΕΝΟΤΗΤΑ στα δικαστήρια για  να το διωξουν και έχασαν ολα τα δικαστήρια που εκαναν.

2.Ο φάκελος  που περιείχε την διαδικασία  εκλογών που έκανε το ΤΡΑΜ  οι αποφάσεις του  για να έχει συμμετοχή στην  ΠΟΣ  αλλά και το καταστατικό του σωματείου  εστάλησαν  εγκαίρως στην ΠΟΣ και όποιος ήθελε  μπορούσε να  κάνει έλεγχο στα χαρτιά του φακέλου. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ...(έγινε έλεγχος στο φάκελο  από αρκετούς)

Επομένως πόσα ψέματα θα  συνεχίσει να  αραδιάζει  για να δικαιολογηθεί ο γραφικός και αποτυχημένος πρόεδρος της ΠΕΠΕ ;

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου είδαμε να κόβονται σύνεδροι  όχι από την ΠΟΣ αλλά απο τις παραλείψεις και την ανικανότητα του γραφικού  πρόεδρου και του συνοδοιπόρου του..
Η ΠΕΠΕ πριν τις πρόωρες εκλογές που 2019  είχε 7 εκλεγμένους σύνεδρους  που δεν τους κουνούσε κανένα δικαστήριο .
Μετά τις πρόωρες εκλογές  του 2019 από 7 οι σύνεδροι  έγιναν 5  λόγω των παραλείψεων και των αντικαταστατικών διαδικασιών που ακολούθησε το δίδυμο της καταστροφής και οι οποίες έφεραν την ΠΕΠΕ με την πλάτη στο τοίχο αφού έχασε όλα τα δικαστήρια που έκανε για να μην χάσει τους 2 συνέδρους.

Ενώ  το 2018 είχε παρθεί ομόφωνη απόφαση  από το ΔΣ του σωματείου για τροποποίηση του καταστατικού της ΠΕΠΕ (είχε συμφωνήσει δηλαδή και η ΣΥΠΕ) μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στο συνέδριο της ΠΟΣ   ο αποτυχημένος πρόεδρος της ΠΕΠΕ  παραδέχθηκε από βήματος οτι αυτή δεν έγινε !!!!!ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ !!!
Σήμερα λοιπόν βρεθήκαμε στην ΠΟΣ και με αίτηση  στην γραμματεία   ζήτήσαμε  απόσπασμα των πρακτικών με την συγκεκριμένη αναφορά του αποτυχημένου προέδρου  της ΠΕΠΕ σχετικά με το καταστατικό του σωματείου και αναλόγως θα πράξουμε.

Στον κατήφορο που πήρε  αυτός και ο συνοδοιπόρος του να μην ψάχνει για δικαιολογίες.Οδήγησαν την ΠΕΠΕ σε εγκλωβισμό και τελευταία στιγμή διεσώθησαν οι 5 σύνεδροι καθώς η ΠΕΠΕ αντιμετώπισε και το ενδεχόμενο αποβολής από το συνέδριο.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΥΓ.νόθο το συνέδριο της ΠΟΣ ; Αλήθεις πως καταγγέλει  κάποιος ως νόθο  το συνέδριο και αντί να απέχει  συμμετέχει κανονικά,και βάζει  και υποψηφιότητα  κιόλας η παράταξη του;