Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Eίσαι και Λεβέντης είσαι και ....

Την πρότασή του για «οικουμενική κυβέρνηση» ανέπτυξε για πολλοστή φορά ο Β. Λεβέντης σε ραδιοφωνική συνέντευξη («Παραπολιτικά»). Προσέξτε τι είπε ακριβώς: 

«Μια κυβέρνηση που έχει 15% ο Τσίπρας και 1% - 2% ο Καμμένος, με 17% μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση με τόσο σκληρά μέτρα; Επί έξι χρόνια κοροϊδεύαμε, και ο Γιωργάκης και ο Σαμαράς όταν ήταν να πάρουν τη δόση περνάγανε στη Βουλή κάποια σκληρά μέτρα για να πάρουν τη δόση και δεν εφαρμοζόταν τίποτα στην κοινωνία. Οι ξένοι αναγκαστήκανε και βάλανε τον κόφτη και βάλανε και το υπερταμείο ακριβώς γιατί μας έκριναν αναξιόπιστους. Οπότε τώρα κάθε κυβέρνηση ξέρει ότι αν δεν εφαρμόσει τα της Ευρώπης θα κόβονται μισθοί και συντάξεις ή θα εκποιείται περιουσία του Δημοσίου».

 Δηλαδή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, η οικουμενική κυβέρνηση χρειάζεται για τους παρακάτω λόγους:
Πρώτον, για να ψηφίζονται από ευρύτερες πλειοψηφίες τα αντιλαϊκά μέτρα. 
Δεύτερον, για να διασφαλιστεί ότι αφού ψηφιστούν, θα εφαρμόζονται κιόλας. 
Τρίτον, για να γλιτώσουν οι «ξένοι» από το ...μαρτύριο να θεσπίζουν κόφτες και υπερταμεία, προκειμένου να προχωρά η αντιλαϊκή πολιτική που συναποφασίζουν με την κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα στην Ελλάδα. Τι να πει κανείς... Πραγματικό «κελεπούρι» η Ενωση Κεντρώων και ο πρόεδρός της για το κεφάλαιο...