Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πάντα χυδαίοι -πάντα τραμπούκοι στο στεκι της αηδίας

Οι άνθρωποι που έκαναν τον εκβιασμό και την διαπομπευση επιστήμη μας εγκαλούν!!! επειδή δημοσιεύσαμε την απόφαση του δικαστηρίου της Πάτρας στην οποία έχει συμμετάσχει οικονομικά η ΠΕΠΕ..(διαψεύστε μας αν τολμάτε)..

Εμεις δεν είμαστε σαν τα μουτρα τους..Το πρωτο φύλλο της απόφασης με τα στοιχεία διορθώθηκε άμεσα εδω και ώρα αλλα επειδή το στέκι του ψεύτη ενοχλήθηκε (και καλά) απο την δημοσίευση της απόφασης ...(ξερουν αυτοί γιατί )είπε να στήσει ενα πανηγυράκι με ..προσωπικά δεδομένα..
Κόψτε τπρωτα να κρυφακούτε και μετά μας κάνετε κριτική...


Eνώ την ανάρτηση την έκανε το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ επιτίθενται στην ΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΏΝ...!!!Καθόλου τυχαίο καθώς έρχονται εκλογές σε σωματεία και το ΔΙΚΤΥΟ δεν τα πάει και τόσο καλά...Ουτε  τους αρέσει το ξεσκέπασμα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ για το ενιαίο μισθολόγιο ...Πιστευουν οτι μπορούν να κοροιδεύουν τον κόσμο..να τον ξεγελούν...να τον αποπροσανατολιζουν..
Οσο για τις  εκφράσεις όπως το ηλίθιος..καταδότης...βλάκας από γεννησιμιού...νεοκομμουνιστης είμαστε συνηθισμένοι  από το στεκι οχετός..μεχρι χθες μας έλεγαν και πουτάνας γιους ..
Απλά η ενόχληση τους χτύπησε κόκκινο και αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν έκαναν καλά στο θέμα..της Πάτρας και δεν θέλουν το θέμα να αναδεύεται,,,θέλουν να το κρύψουν και να συνεχίσουν οι μηχανοδηγοί της Πάτρας να ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
Για την Πάτρα το Κιάτο την Τρίπολη από την αλλαγή των κυκλωμάτων δεν ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Πάνω στα χειριστήρια λιώνουν σε εξοντωτικές βάρδιες μετακινούνται σε δρόμο καρμανιόλα και τόσα αλλα..
Σε αυτά να απαντήσουν αντί να βρίζουν και να δείχνουν το μίσος τους και την εμπάθεια τους..
Να είστε σίγουροι οτι θα ερθουν και αλλες δημοσιεύσεις...
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ