Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα του ΔΙΚΤΥΟΥ για τις εκλογές στον Πελοποννησιακό

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στις εντολές των εργοδοτικών μηχανισμών επιχειρεί να διαλύσει τα συνδικάτα και ειδικά εκείνα που δεν μπορεί να ελέγξει..Για άλλη μια φορά θέτουν σε εφαρμογή το δόγμα της καταστροφής που θέλει οτι δεν ελέγχεται να <<μπαχαλοποιείται>> .
Στον ομιλο ΟΣΕ το ΔΙΚΤΥΟ σιδηροδρομικών εφαρμόζει το δόγμα της καταστροφής των συνδικάτων σε μεγάλη έκταση   . Και αυτό φάνηκε  ξεκάθαρα από τις αίολες καταγγελίες στο στέκι της έλξης , μπλογκ φερέφωνο της κυβέρνησης και της διοίκησης  που έχει τοποθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον όμιλο ΟΣΕ όταν ανάρτησε καταγγελια για υποτιθέμενο αποκλεισμό από τις εκλογές του Πελοποννησιακού του εκπροσώπου των εργαζομένων  στην ΕΣΣΤΥΥ Π.Κλειδόπουλου.
Αποκαλύπτουμε τα τερατώδη ψέματα  αλλά και τις πραγματικές τους διαθέσεις.
Δεν θέλουν να ισχύει κανένας κανόνας στις εκλογές των εργαζομένων που δεν τους βολεύει στα σχέδια τους.Θέλουν να κάνουν οτι θέλουν.. όποτε θέλουν....  οι κανόνες να ισχύουν μόνο για τους άλλους..
Ο συνάδελφος Κλειδόπουλος έχει ψηφίσει σε άλλο πρωτοβάθμιο σωματείο και από τον νόμο δεν του επιτρέπεται να ψηφίσει και σε δεύτερο..Αν αυτό επιτρεπόταν στην ουσία θα είχαμε την κατάργηση των συνδικάτων  ΑΛΛΆ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 1264 ΤΟΥ 1982 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ αρθρο 7
και  συνεχίζουμε στο επόμενο στο οποίο είναι πασιφανές οτι απαγορεύεται η ψηφοφορία για 2  ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Δικαστήριο του Βόλου  το 1991 επικαλούμενο ακριβώς το άρθρο 7 δικαίωσε την διαγραφή και απαγόρευσε την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες σωματείου στον ΟΣΕ, σιδηροδρομικών που ήταν μέλη σε 2 σωματεία και μπορούσαν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ στο ένα..
 να γιατί ο συνάδελφος Κλειδόπουλος δεν μπορεί να ψηφίσει για 2 ΔΣ σωματείων,,

Δυστυχώς  για αυτούς ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ  -και  απέναντι στην απόλυτη κατρακύλα που θέλουν να οδηγήσουν οι κυριοι του ΔΙΚΤΥΟΥ σε συνεργασία με το προπαγανδιστικό μπλογκ  του ΣΥΡΙΖΑ( γνωστό και ως στέκι του ψεύτη )τον συνδικαλισμό
 εμείς τους αποκαλύπτουμε..τους ξεσκεπάζουμε...τους θέτουμε στην κρίση  των σιδηροδρομικών..
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με απίστευτο θράσος οι <<κύριοι>> στο στέκι της έλξης  να ΘΙΞΟΥΝ με  ΑΙΣΧΡΆ υπονοούμενα  το ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ,την μοναδική παραταξη που απέμεινε να υπερασπίζεται το δίκιο του εργάτη,,,το δίκιο του σιδηροδρομικού..Την μοναδική παράταξη που δεν σταμάτησε  ποτε των ταξικό αγώνα..Που αγωνίζεται για τον δημόσιο σιδηρόδρομο..
ΠΟΙΟΙ;... Οι απόλυτοι εκπρόσωποι του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμου;Αυτοί που αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα; Που ο μοναδικός τους στόχος είναι η καρέκλα;Που έχουν ξεφτιλίσει κάθε ηθική και έχουν ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή  με διαδικτυακούς εκβιασμούς και προσβολές;Με ψέματα και με απειλές..;

Στον συνάδελφο Κλειδόπουλο το προεδρείο του ΣΠΑΠ πρότεινε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται άμεσα και ανα η αποφαση τον δικαιώνει θα του επιτραπεί αμέσως να συμμετάσχει ως ψηφοφόρος στις εκλογές του σωματείου..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;
Απορία μας είναι ότι ενώ ο συνάδελφος είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΣΤΥΥ είναι δυνατόν να αγνοεί την διαδικασία εκλογής των ΔΣ στα σωματεία;Ή μήπως υπάρχει άλλος λόγος;.....!!!!!
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ