Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Οι Μητσοτάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ έλξης...Τους αποκαλύπτουμε

Ειναι πρωτοφανές το λυσσαλέο λιβάνισμα στο νέο ενιαίο μισθολόγιο από τον ΣΥΡΙΖΑ έλξης...Καθε μέρα κατρακυλάνε πιο πολύ και...ΞΕΧΝΟΥΝ τι έλεγαν μέχρι ΧΘΕΣ για το ενιαίο μισθολόγιο αλλά ξεχνούν και τι καταψήφιζαν..Τυχαίο;;;
Το νέο ενιαίο μισθολόγιο βασίζεται στο προηγούμενο των ..Μητσοτάκηδων της ΝΔ..
Οι Μητσοτάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ είπαν να το κάνουν ..λίγοοο χειρότερο..Ενώ μας <<διαφήμισαν>> την αλλαγή της μισθολογικής εξέλιξης σύμφωνα με την προυπηρεσία του κάθε υπαλλήλου βλέπουμε πάλι αξιολογήσεις και μισθολογικές καθηλώσεις....ενω τα καλά παιδιά (του ΣΥΡΙΖΑ) θα παίρνουν καλό βαθμό και... χρήματα στην τσέπη..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..Αυτα είναι τα φερέφωνα της κυβέρνησης

Οι κατ ομολογιαν κρυφακουστές τολμάνε να μιλάνε για αυξήσεις ..



(*** και ένα σχόλιο σε προσωπικό επίπεδο για τον ανώνυμο σχολιαστή στο στέκι της έλξης (γνωστή κότα στον χώρο της έλξης και παντελώς άσχετο). Θα ήθελα να πω οτι με το παλιό μισθολόγιο  και με βασικό μισθό 1002 ευρω καθηλωμένος για 4 χρονια επρεπε ΉΔΗ  να  έχω πάει στα 1130 ευρω βασικό .
Το νέο  συριζο μισθολόγιο είπε να το κουρέψει αυτό και να με παει στα 1090..Τα 40 ευρω που επρεπε να παίρνω εδω και 3 χρόνια χάθηκαν..ουτε προσωπικες διαφορές ουτε τίποτα...Αυτα τα χρήματα δηλαδή τα 40 ευρω θα τα ξαναδω σε 8 χρονια!!! στον βασικό αλλά δεν θα τα δω στο σύνολο των αποδοχών μέχρι να μειωθεί στο μηδεν η προσωπική διαφορά.....)