Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζει τον αυτοεξευτελισμό ο πρόεδρος της ιδιωτικοποίησης και το στέκι του

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την καθεστωτική του  αντίληψη για τα σωματεία ο πρόεδρος της ιδιωτικοποίησης επιστρατεύει «ότι μπορεί» για να αποπροσανατολίσει .Ακόμα και άσχετα πράγματα  για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από   την δημόσια παραδοχή του ιδίου ότι  δεν θα δεχόταν ποτέ την συμμετοχή της ΣΥΠΕ στο προεδρείο λόγω του προεκλογικού αγώνα που έκανε για τα οικονομικά του σωματείου!!
Αυτό που παραδέχθηκε δηλαδή  είναι ότι χρησιμοποιώντας την πλειοψηφία καταργεί κάθε δικαίωμα αλλά και παράδοση το σωματείο που για χρόνια και χρόνια είχε αναλογικό προεδρείο.

Μέσα από το στέκι του λοιπόν προσπαθεί να πείσει !!!  ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τις πλειψηφικές αποφάσεις (έλααα τι καινούργιο μας είπεε)... (μας λέει δηλαδή ότι η ΣΥΠΕ δεν θα έπαιρνε ψήφο συμμετοχής στο προεδρείο) και μας κατηγορεί ότι υποκρινόμαστε όταν αναφερόμαστε σε πλειοψηφίες .
Όπως εξηγήσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση και το κατάλαβε πολύς κόσμος που επικοινώνησε μαζί μας οτι:
Στόχος  αυτής της «δραστηριότητας» από το στέκι  ήταν  το να οδηγήσει την συνεξέλιξη  στην εξουσία με κάθε μέσο που επιτρέπουν οι δημοκρατικές διαδικασίες (εκλογές) και κατόπιν να αναστείλουν την δημοκρατική λειτουργία του σωματείου προσφέροντας γη και υδωρ στο σύστημα εξουσίας.
Οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές  έχουν ενσωματωθεί και ταυτιστεί πλήρως με τις εργοδοσίες και την κυβέρνηση εκτελώντας κάθε εντολή τους σαν τα πειθήνια όργανα τα οποία είναι.Χρησιμοποιούν την πλειοψηφία (δυστυχώς)  με σκοπό αντίθετο από αυτό το οποία θα περίμενε κανείς.Χειραγωγούν τους εργαζόμενους και τους οδηγούν μέσα στο στενό πλαίσιο που έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με τους εντολείς τους που αντί να είναι οι εργαζόμενοι είναι ,,,οι εργοδότες.
(ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ)

Όπως όλοι λοπόν διαπίστωσαν αυτό που δημοσιεύει το στέκι ως το γραφείο τύπου της εργοδοσίας :
Απο πότε οι πλειοψηφικές αποφάσεις είναι πραξικόπημα...Απο πότε οι δικαστικές αποφάσεις είναι πραξικόπημα; Δεν τους αρέσει  οτιδήποτε δεν τους συμφέρει.Δεν θέλουν δημοκρατία.....

δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε εμείς για την δημοκρατική λειτουργία του σωματείου (πχ ενημέρωση,ανακοινώσει,επικοινωνία,πρόσβαση σε χώρους του σωματείου ) και με την αναλογικότητα των παρατάξεων στο προεδρείο .
Από πότε οι δικαστικές αποφάσεις έχουν σχέση με την αναλογικότητα στο προεδρείο;

Το μόνο που λένε είναι ότι αποτελεί δημόσια δήλωση από τις 30-3-2016 αλλά δεν λένε ΠΟΥ  έγινε και το σημαντικότερο ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ;

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μας ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ γιατί η συνέχεια θα  έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλους..

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ