Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζει τα απροκάλυπτα ψέματα ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ και το στέκι του εναντίον της ΣΥΠΕ

Ψέματα χωρίς τέλος από τον Γενιδούνια και το στέκι του  εναντίον της ΣΥΠΕ

Ενώ παραδοσιακά η συμμετοχή στο προεδρείο της ΠΕΠΕ γίνεται  αναλογικά είναι η πρώτη φορά  που αυτό δεν συνέβη και μάλιστα με τον πιο προκλητικό τρόπο.
Ο Γενιδούνιας προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την απόφαση μας να μην συμμετέχουμε στπ προεδρείο του ΣΤΑ αλλά ξεχνάει προφανώς λόγω ταραχής τι λέει στα ΔΣ του σωματείου και στις συνελεύσεις...

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να δεχθώ την συμμετοχή της ΣΥΠΕ στο προεδρείο της ΠΕΠΕ λόγω του προεκλογικού αγώνα που έκανε γύρω από τα οικονομικά σωματείου»

Η κυνική ομολογία του σημερινού προέδρου της ΠΕΠΕ οτι επέλεξε να καταργήσει την δημοκρατία στο σωματείο γιατί δεν του άρεσε η κριτική της ΣΥΠΕ,η κυνική ομολογία ότι μια πλειοψηφία μπορεί να στρεβλώνει τις διαδικασίες για να την βολεύει η κατάσταση είναι άνω ποταμών!!

Ο Γενιδούνιας νομίζει  (ή ακόμα χειρότερα  ότι δικαούται) οτι μπορεί να προσβάλει με την συμπεριφορά του μια ολόκληρη παράταξη ή πρόσωπα επειδή δεν γουστάρει την κριτική τους ή γενικώς δεν τους γουστάρει.

Στο ΣτΑ ο Γενιδούνιας νόμισε ότι μπορούμε να αντισταθμίσει τον αποκλεισμό  στο προεδρείο της ΠΕΠΕ με την συμμετοχή στο προεδρείο του ΣτΑ και ότι  εμείς θα το δεχόμασταν..
Όσον αφορά τα   απολύτως ψευδή περί ειρωνίας  των μελών της ΣΥΠΕ στο ΣτΑ θα θυμίσουμε στους παρόντες στο ΣτΑ το τι έπραξε ο σημερινός πρόεδρος κατά την τοποθέτηση εκπρόσωπου της ΣΥΠΕ λόγω του εκνευρισμού του .Ο σημερινός πρόεδρος καλό είναι να αφήσει τις  γηπεδικές -προσβλητικές συμπεριφορές (ενδεικτικό του χαρακτήρα του) και να  μάθει την έννοια του σεβασμού..Οι γηπεδικές συμπεριφορές στην   εξέδρα λοιπόν....

Κάθε φορά που το στέκι θα επιχειρεί να ανασύρει από τα έγκατα την μαύρη ιδεολογία της «συλλογικής ευθύνης» θα παιρνει την απάντηση που του ταιριάζει..
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ..


ΥΓ .Όσον αφορά το κλειδί του γραφείου παραμένουμε σε πλήρη αποκλεισμό από το χώρο του γραφείου και αυτό δεν το αλλάζει καμία δικαιολογία για το παρελθόν..Να μας πεί τώρα τι έκανε..

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ