Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Aνακοίνωση Νίκου Κιουτσούκη

Για μια ακόμη φορά το...”στέκι της παραπληροφόρησης” αναφέρεται στο πρόσωπό μου και μετέρχεται μεθόδους γκαιμπελισμού και λαϊκισμού!

Η ασχετοσύνη τους δεν έχει όρια καθότι με νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ΓΣΕΕ δεν υπογράφει στην ΕΓΣΣΕ οικονομικούς όρους, καθότι αυτοί ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ από τον αρμόδιο υπουργό εργασίας!

Όμως, όσο και εάν προσπαθούν να παρουσιάσουν το μαύρο ως άσπρο και να βαφτίσουν το κρέας ως ψάρι, όχι μόνο δεν θα το καταφέρουν αλλά θα μείνουν στην ιστορία του εργατικού κινήματος ως οι πρόθυμοι της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην οποία, με την υπογραφή τους και την φράση “ότι δεν καταβάλλεται δεν διεκδικείται”, ΧΑΡΙΣΑΝ 4,5εκ.€, από αυτά που ΟΦΕΙΛΕ στους εργαζόμενους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ!!!

Το χειρότερο είναι, ότι ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ να υπογράψουν,όχι μόνο υπέγραψαν αγνοώντας τους συναδέλφους αλλά ΧΑΡΙΣΑΝ στην διοίκηση και όσα δεν τους ανήκαν!!!

Το ερώτημα που πλανάται «γιατί το έπραξαν» δεν απαντάται με τις αστείες δικαιολογίες τους!!!Όμως, τι να περιμένει κανείς από αυτούς που ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΕΛΠΙΔΑ!!!

Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ τους οι 700 εργαζόμενοι που ναι μεν είναι γραμμένοι στα σωματεία τους όμως πολλοί δεν ψήφισαν και αρκετοί διαφώνησαν!!!