Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Συριζα σιδηροδρομικών: Οι μεσάζοντες της δυστυχίας

Σε μια απίστευτη  γραπτή ανακοίνωση παραδοχής του  πραγματικού τους ρόλου στον σιδηρόδρομο προχώρησαν οι κυβερνητικοί και εργοδοτικοί  συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Οι « διαμεσολαβητές» της κυβέρνησης ,των εργοδοσιών ,και των αγοραστών προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ για λογαριασμό των Ιταλών αγοράστων οι οποίοι επιθυμούν την μείωση  του προσωπικού  της πριν την μεταβίβαση.
Μέρες του 2011 ξαναζουν οι σιδηροδρομικοί  με τους συνδικαλιστες του ΣΥΡΙΖΑ πλέον να έχουν αναλάβει τον ρόλο να πείσουν τον κόσμο να αποχωρήσει από την ΕΕΣΣΤΥ οικιοθελώς για να μην έχουν «πρόβλημα στο μέλλον»  όπως μαθαίνουμε ότι τους  του λένε.

Η κατάπτυστη ανακοίνωση τους αποτελεί δείγμα πρωτοφανούς πολιτικής αλητείας και συνδικαλιστικού βούρκου ακριβώς δηλαδή όπως έχουν γαλουχηθεί από τον πολιτικό τους φορέα.Το 2015 ήταν κατά των ιδιωτικοποιήσεων και τώρα παιρνει τα εύσημα από την μαντάμ Μέρκελ για τα ξεπουλήματα.
Οι μεσάζοντες της δυστυχίας προσπαθούν πείσουν για την «αντίληψη» του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του μέλλοντος των εργαζομένων με τις εθελοντικές μετατάξεις.Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μέχρι χθες κατακεραύνωναν την απογύμνωση του σιδηροδρόμου  από τις μετατάξεις του 2011 αλλά και ζητούσαν προσλήψεις για να εξασφαλιστεί το μέλλον του σιδηροδρόμου και ειδικότερα της τεχνικής βάσης.Τώρα τις ξέχασαν τις προσλήψεις και ξημεροβραδιάζονται στα τηλέφωνα να πείσουν τον κόσμο να φύγει.
Το μέγεθος της ξεφτίλας τους είναι τέτοιο που τα επιχειρηματα τους είναι τόσο γελοία και τερατώδη που θυμίζουν  γκαιμπελίστικη προπαγάνδα .
Θα στελεχωθεί λέει ο  υποστελεχωμένος ΟΣΕ από έμπειρα στελέχη που θα μεταφέρουν τεχνογωσία!!!
Θα μεταφέρει δηλαδή τεχνογνωσία ο τεχνίτης τορνου της ΕΕΣΣΤΥ όταν πάει στον ΟΣΕ για  να γίνει κλειδούχος;Καλα που τα λένε αυτά ;
Εργασιακή ασφάλεια στον ΟΣΕ λένε ...και η συντήρηση από την άλλη  πάει στα ΣΔΙΤ!!
Υπέρ του δημόσιου σιδηροδρόμου αλλά από την άλλη η ΕΕΣΣΤΥ είναι 2 τρυπια σκέπαστρα  όπως είπε το δεκανίκι τους .Ποτέ δεν βγήκαν να πουν το αντίθετο..
Πυρινοι λόγοι για αυτούς που έκαναν τις μεταταξεις του 2011 αλλά καμία αναφορά για αυτές που προωθούνται  τώρα.Δεν ξεχνούν ποιοι συρρίκνωσαν τον ΟΣΕ μέσα σε μια νύχτα αλλά δεν θυμούνται ποιοι τον πούλησαν σε μια νύχτα.Δεν θυμούνται το ΤΑΙΠΕΔ που θα το έκλειναν ,δεν θυμούνται  τις επισκέψεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρολου για το τέλος των ιδιωτικοποιήσεων,δεν θυμούνται το go back mrs MERKEL ,δεν θυμούνται την κατάργηση των μνημονιών με ενα νόμο ένα αρθρο,δεν θυμούνται  το δημοψήφισμα που έγινε ΝΑΙ σε όλα,δεν βλεπουν αυτα που κάνουν σήμερα και αυτα που ψηφίζουν και υποθηκεύουν το μέλλον μας μέχρι το 2060.
Σε ένα κρεσέντο αθλιότητας μιλάνε για Κασσάνδρες ενώ  είναι αυτοί που αποτελούν τα παπαγαλάκια για λογαριασμό  των αφεντικών τους είναι αυτοί που σαν   τα κορακια  κατατρωγουν την ελπιδα των εργαζομένων για το αύριο .
Μιλανε για στοιχήματα που κερδίζονται αυτοι που τα ξεπουλησαν όλα.Άρα μάλλον αυτό ήταν το στοίχημα τους.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
Υποκριτικά μιλάνε για δημόσιο σιδηρόδρομο αλλά λιβανίζουν τον Χρήστο που έφερε την ανάπτυξη!!! .Την δίκαιη ανάπτυξη  οπως την ονόμασαν προκλητικά για τους λίγους ,για τους ομίλους,τους εργολάβους,τους γύρω από το σύστημα τους.
Η διοίκηση του ομίλου τα κάνει όλα καλά (αφού διορίστηκε από τον Συριζα ) και αυτοί θα σταθούν διπλα της για να την βοηθήσουν να πετύχει τους σκοπούς της..Τέτοια κυνική ομολογία εργοδοτισμού είχαμε καιρό να δούμε πάντως.Μαλλον έχει έρθει η ώρα  να πέσει και η τελευταία μάσκα ...

Εκει που γελάσαμε με την καρδια μας ήταν με το « Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς και  όχι κόμμα παραγόντων.» 
Ριζοσπαστική αριστερά  που κόβει συντάξεις,που μειώνει το αφορολόγητο και θα βάλει αυτόν που παιρνει 500 ευρω  να πληρώσει φόρο,που ξεπουλαει τα παντα,που ασκει την πολιτική της φουντας,που λέει το δημοψήφισμα λαθος,που αγκαλιάζεται με τον ΣΕΒ αλλά φωτογραφίζεται καπου καπου και με κανεναν χρυσαυγιτη.Δεν υπάρχει κάτι που αυτή η ριζοσπατική αριστερα όπως αυτοαποκαλειται δεν έπραξε σύμφωνα με τις πιο σκληρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΕΕ και τις εντολές του κεφαλαιου,Μια ριζοσπατική αριστερά υπόδουλη στην παλιά  διαπλοκή και θεμέλιος λίθος στην καινουργια.Εξισου και οι παραγοντες της ,κινούνται στα κρυφα,κανουν πολιτική των διαδρόμων,εκβιάζουν ,απειλούν,διαπλεκονται,ψεύδονται,και φωτογραφίζονται αγκαζε με την εργοδοσία και την εξουσία με φόντο την Ακρόπολη θέλοντας να περάσουν το μήνυμα..Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ..
Με  όπλο τους την εντιμοτητα τους λοιπον αγωνίζονται για να επιτύχουν το αλάφρωμα του προσωπικού της ΕΕΣΤΤΥ.
Παμε δυνατά λεβέντες μου..Το πάνθεον της ιστορικής  ξεφτίλας   σας  αδημονεί και σας περιμένει να σας τοποθετήσει στην κορυφη της πυραμίδας....

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ