Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας από τον φιλεργοδοτικό ιστότοπο της απεργοσπασίας

Εξεμάνη ο ιστότοπος της εργοδοσίας  και εν μέσω  ακατάσχετης παπαρολογίας με  ένα τσουνάμι ψεμάτων  άρχισε το «επαναστατικό»  ιντερνετικό τσάμικο για την αναστολή των κινητοποιήσεων λόγω της  προσφυγής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  στην αστική δικαιοσύνη η οποία έκρινε τις κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών παράνομες.
Κινητοποιήσεις για τις οποίες μέχρι χθες  οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές  διαφωνούσαν κάθετα   και τώρα κατακρίνουν  εκ τους ασφαλούς  το γιατί ανεστάλησαν..!!Υποκρισία αν το πεις θα είναι λίγο
Μάλιστα  καλούν και σε παραιτήσεις!! γιατί λένε δεν εστάλη εξώδικο για τις κινητοποιήσεις.!!!
Το εξώδικο εστάλη  κανονικά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω mail όπως και στις υπόλοιπες εταιρείες.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.......


1.Για όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έγιναν   τον τελευταίο χρόνο από την ΠΟΣ τα εξώδικα εστάλησαν μέσω mail  κάτι που οι συνδικαλιστές  του ΔΙΚΤΥΟΥ και γνώριζαν και ήταν σύμφωνοι...Τώρα παριστάνουν τους έκπληκτους .Μαλλον είναι αθεράπευτα υποκριτές..Για τις  κινητοποιήσεις που έγιναν  μέχρι τώρα γιατί δεν επικαλέστηκε η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  την αποστολή  του εξώδικου με  δικαστικό επιμελητή;

2.Οι κινητοποιήσεις κρίθηκαν παράνομες αλλά όχι καταχρηστικές και αυτό σημαίνει ότι το θέμα ήταν ξεκάθαρα  τυπικό  Η  ΤΡΑΙΝΟΣΕ  μάλιστα επικαλέστηκε την μη ύπαρξη προσωπικού ασφαλείας!! Οταν ρωτήθηκαν για τον αν υπάρχουν τρένα κοινωνικών αναγκών,στρατιωτικά τρένα κλπ που θα μπορούσαν να απαιτήσουν προσωπικό ασφαλείας  έλεγαν άλλα αντί άλλων!!Φυσικά  οι εκπρόσωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  δεν παρέλειψαν να επικαλεστουν  στο δικαστήριο το κοινό δελτίο τύπου της εργοδοτικής και κυβερνητικής πλειοψηφίας  των δύο σωματείων..!! 

3.Ποιοι κόπτονται για το καλό των εργαζομένων της τεχνικής βάσης;Αυτοί που τους παροτρύνουν να κάνουν μετατάξη για το ...καλό τους;!!Να ζυγίσουν το μέλλον τους;
Είναι οι ίδιοι που το 2011 είχαν «φροντίσει» για τις τότε  μετατάξεις _  αυτές που στους εργαζόμενους της τεχνικής βάσης  τους έλεγαν ότι δεν έγιναν  ποτε στην Τραινοσε.!!
Τώρα  ανέλαβαν τις μετατάξεις του 2018. στην ΕΕΣΣΤΥ..Καλά όπου πάνε  αυτοί γίνονται μετατάξεις; Έχουν μάλλον κάποια  ειδίκευση ....!!!
Οι σιδηροδρομικοί να βγάλουν τα συμπερασματά τους  για τα πραγματικά κίνητρα των εργοδοτικών συνδικαλιστών.Για το τι κρύβει η υπονόμευση των απεργιακών κινητοποιήσεων  των εργαζόμενων στην τεχνική βάση.Για την απεργοσπασία που οργάνωσαν  (αλλά απέτυχε) και  που μάλιστα τους ευχαρίστησε και δημόσια  η εργοδοσία για το « θεάρεστο » έργο τους εναντίον των συναδέλφων τους.

Μια  λέξη ταιριάζει στις πράξεις των εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστών.


ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ 

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ