Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ ΣΥ.Π.Ε για την επέτειο του τραγικού δυστυχήματος στο Άδενδρο

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ  ΣΥ.Π.Ε με ανακοίνωση της προτείνει 

  1. Απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα της θλιβερής επετείου του δυστυχήματος στο Άδενδρο καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό για την βελτίωση της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο Αδενδρο.
  2. Τέλεση μνημοσύνου στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων μας με έξοδα της ΠΕΠΕ .
Ακολουθεί η ανακοίνωσηΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ
ΣΥ.Π.Ε

Συνάδελφοι,

   Σε λίγες ημέρες θα έχουμε τη θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος του Αδένδρου που στοίχισε την ζωή δύο συναδέλφων μας και ενός συμπολίτη μας.
   Αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το τραγικό δυστύχημα είναι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου μεταφορών αλλά και οι διοικήσεις του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της εγκληματικής τους αδιαφορίας απέναντι στην ασφάλεια της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών, της έλλειψης προσωπικού και των συνθηκών εργασίας των σιδηροδρομικών.
  Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα στο ΑΔΕΝΔΡΟ δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.Οι αρτηριακές αμαξοστοιχίες συνεχίζουν να εισέρχονται σε παρακαμπτήριο ,φωτοσήματα δεν υπάρχουν,η βλάστηση έχει σκεπάσει τα πάντα,επικρατεί απόλυτο σκοτάδι.
  Για αυτό λοιπόν προτείνουμε την πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης την ημέρα της μαύρης επετείου καθώς και την τέλεση μνημοσύνου για τους δύο αδικοχαμένους συναδέλφους μας με έξοδα της ΠΕΠΕ. 


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ
ΣΥ.Π.Ε