Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πιστή στην διάλυση του σιδηροδρόμου η Νέα Δημοκρατία

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό απο την ΝΔ και το ''προγραμμά'' της το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα.Πιστή στον τεμαχισμό του σιδηροδρόμου και στην έλευση ιδιωτών για την συντήρηση του δικτύου αλλά και για την κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής.
Τα ΣΔΙΤ αποτελούν ευαγγέλιο για την παράταξη της δεξιάς στην Ελλάδα  (εταίρο του ευρωπαικού λαικού κόμματος της Μέρκελ και των συνεργατών της.)
Αντικοινωνική όπως πάντα στην στοχευσή της,αντιδραστική και αντεργατική στον πυρήνα της η Νέα Δημοκρατία  δεν κρύβει από το πρόγραμμα της την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.Άλλωστε είναι γνωστό το μένος που έχουν εναντίον του όπως και εναντίον των σιδηροδρομικών με πρώτο πρώτο τον πρώην αρχηγό της Α.Σαμαρά και αρχιερέα του 2ου μνημονίου.
Θέλουν λένε... την τόνωση της επιχειρηματικότητας  ,δηλαδή την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών ξένων και εγχώριων μονοπωλίων στην ουσία.
Θέλουν λένε την...βελτίωση και απλούστευση του θεσμικού πλαισίου που θα διασφαλίζει την υλοποίηση των επενδύσεων με πλήρη διαφάνεια, σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς καθυστερήσεις και με εξορθολογισμό του κόστους που μεταφράζεται σε απλά ελληνικά σε <<πάρε κόσμο>> .Καμία προστασία πλέον για το περιβάλλον και  θα είναι συνεχείς οι περικοπές σε δημόσιες επενδύσεις .
Θέλουν λένε... εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης στον τομέα των Υποδομών κατά τα πρότυπα του ιδιωτικού τομέα που σημαίνει οτι θα συμπιέσουν τις αμοιβές στα επίπεδα του ιδιωτικού τομέα και θα επιβάλλουν το διευθυντικό δικαίωμα σε κάθε αντίδραση για τις παρανομίες τους.
Ο σιδηρόδρομος αντί να γίνει μοχλός ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας σύμφωνα με την Ν.Δ πρέπει να μετατραπεί σε μέσο πλουτισμού  λίγων  που έχουν προνομιακή σχέση με την διακυβερνησή της και που η ίδια θα επιδοτεί τις βαθιές τους τσέπες με χρήματα του ελληνικού λαού.
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ από εμάς.ΟΧΙ στο  πρόγραμμα της  ΝΔ και την πρόταση διακυβέρνησης της.
Σιδηρόδρομος λαική περιουσία και οχι ιδιοκτησία των μονοπωλίων

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ