Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αληθινή ιστορία:η Γερμανίδα που προτιμά να ζεί μόνιμα στα τρένα


Η ίδια αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση όταν είχε έναν άσχημο καυγά με τον σπιτονοικοκύρη της «Τότε αμέσως αποφάσισα πως ήθελα να μένω πια στο διαμέρισμά του» είπε η ίδια στην Washington Post  και προσθέτει «Για να πως την αλήθεια τότε αποφάσισα πως δεν θέλω να μένω πουθενά!». Η Leonie μάζεψε τα πράγματά της (πλέον όλα της τα υπάρχοντα είναι σε ένα σακίδιο) και άφησε το διαμέρισμά της την περασμένη άνοιξη. Έκτοτε κατοικεί μόνιμα στα τρένα.
Με μια μηνιαία κάρτα που κοστίζει περίπου 335 ευρώ μπορεί να ταξιδεύει απεριόριστα με όλα τα τρένα της χώρας.  Πλέον λούζει τα μαλλιά της στο μπάνιο των τρένων και γράφει την εργασία της ενώ το τρένο κινείται. Όταν όλοι παίρνουν το τρένο για να επιστρέψουν σπίτι τους από την δουλειά, αυτή μένει πίσω. 
Μάλιστα θεωρεί πως κάνει και οικονομία, αφού το διαμέρισμά της πριν της στοίχιζε 400 ευρώ τον μήνα. Η ιστορία της έχει επανειλημμένα προβληθεί από τα γερμανικά media και σε όποιον την ρωτά πως μπορεί να ζει μέσα στα τρένα η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη απαντά «Νοιώθω σαν στο σπίτι μου στα τρένα. 
Μπορώ να βλέπω πολύ περισσότερους φίλους, να επισκέπτομαι πόλεις, είναι σαν να είμαι διαρκώς σε διακοπές» μάλιστα καλεί και άλλους να την μιμηθούν λέγοντας πως ελπίζει η ιστορία της να κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν ένα τρόπο ζωής που τον θεωρούν δεδομένο και να αναζητήσουν την περιπέτεια.  -
mag.sigmalive.com
GOOD LIFE

True story: Η Γερμανίδα που προτιμά να ζει μόνιμα στα.. τρένα

H 23χρονη Leonie Müller, που είναι φοιτήτρια στην Κολονία της Γερμανίας, ζει μόνιμα στα τρένα.
Η ίδια αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση όταν είχε έναν άσχημο καυγά με τον σπιτονοικοκύρη της «Τότε αμέσως αποφάσισα πως ήθελα να μένω πια στο διαμέρισμά του» είπε η ίδια στην Washington Post  και προσθέτει «Για να πως την αλήθεια τότε αποφάσισα πως δεν θέλω να μένω πουθενά!». Η Leonie μάζεψε τα πράγματά της (πλέον όλα της τα υπάρχοντα είναι σε ένα σακίδιο) και άφησε το διαμέρισμά της την περασμένη άνοιξη. Έκτοτε κατοικεί μόνιμα στα τρένα. Με μια μηνιαία κάρτα που κοστίζει περίπου 335 ευρώ μπορεί να ταξιδεύει απεριόριστα με όλα τα τρένα της χώρας.  Πλέον λούζει τα μαλλιά της στο μπάνιο των τρένων και γράφει την εργασία της ενώ το τρένο κινείται. Όταν όλοι παίρνουν το τρένο για να επιστρέψουν σπίτι τους από την δουλειά, αυτή μένει πίσω. Μάλιστα θεωρεί πως κάνει και οικονομία, αφού το διαμέρισμά της πριν της στοίχιζε 400 ευρώ τον μήνα. Η ιστορία της έχει επανειλημμένα προβληθεί από τα γερμανικά media και σε όποιον την ρωτά πως μπορεί να ζει μέσα στα τρένα η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη απαντά «Νοιώθω σαν στο σπίτι μου στα τρένα. Μπορώ να βλέπω πολύ περισσότερους φίλους, να επισκέπτομαι πόλεις, είναι σαν να είμαι διαρκώς σε διακοπές» μάλιστα καλεί και άλλους να την μιμηθούν λέγοντας πως ελπίζει η ιστορία της να κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν ένα τρόπο ζωής που τον θεωρούν δεδομένο και να αναζητήσουν την περιπέτεια.
- See more at: http://mag.sigmalive.com/article/2695/true-story-i-germanida-poy-protima-na-zei-monima-sta-trena#sthash.N1cc6gWm.dpuf