Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Με προσωπικές επιθέσεις προσπαθεί να δικαιολογηθεί το στέκι του πουλημένου για το τριήμερο στην Θεσ/κη.

Με προσωπικές επιθέσεις και αήθη ψέματα προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση του υπερ του τριημέρου (το γνωστό για τις κωλοτούμπες του)  στέκι του πουλημένου.
Ο γνωστός σε όλο τον σιδηροδρομικό κόσμο πουλημένος ξεχνά ή μαλλον δεν θέλει να θυμάται ΓΙΑ ΑΥΤΟ  ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ!


Ψέμα 1ο από το στέκι του πουλημένου



«η ΣΥΠΕ, κατηγορούσαν δημόσια την ΠΕΠΕ ότι οι τελευταίες προσλήψεις νέων μηχανοδηγών δεν έγιναν με γεωγραφικά κριτήρια, ότι για αυτό την ευθύνη είχε το Σωματείο μας  καθώς ότι αυτό θα είχε συνέπεια τις μεταθέσεις για τους νέους συναδέλφους.»

Όταν ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις των μηχανοδηγών επισημάνθηκε από την ΣΥΠΕ  στο ΔΣ της ΠΕΠΕ  ότι  οι προσλήψεις πρέπει να γίνουν με γεωγραφικά κριτήρια.
Οι επόμενες 13  προσλήψεις έγιναν όπως προτείναμε  με αποκλειστικά γεωγραφικά κριτήρια για να ενισχυθεί το ΜΘ.
Οι προηγούμενες από αυτές άφησαν  σημαντικά κενά  στην Β.Ελλάδα με αποτέλεσμα να βγει  υπηρεσιακή ανακοίνωση με την οποία ζητούσαν επίκουρους για την Αλεξανδρούπολη.
Επίσης δε  2 επιλαχόντες των προσλήψεων ενώ είναι από την Αθήνα βρέθηκαν στο ΜΘ καθώς 2 προσληφθέντες παραιτήθηκαν

  Ψεμα 2ο από το στέκι του πουλημένου


Κανείς απο τους μηχανοδηγούς δεν ξεχνά την προδοτική του στάση, να στείλει επιστολή στο συνέδριο της Ομοσπονδίας, όπου ανέφερε -μαζί με τον συνάδελφο Συρόπουλο- ότι οι νέοι μηχανοδηγοί  δεν έπρεπε να ψηφίσουν στις εκλογές του Σωματείου μας το 2019!


Καμία προδοτική στάση .(Να μιλάει για προδοτική στάση ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα πάντα είναι προκλητικό) Ο πραγματικά Ιούδας του κλάδου ανέφερε ψευδώς από το βήμα του συνεδρίου της ΠΟΣ ότι δεν υπήρχαν αντιδράσεις για τις εκλογές .Η επιστολή εστάλη προς αποκατάσταση της αλήθειας.Αλλά αυτο που συνεχίζει να πουλαει ως ψεμα είναι τα περί αντίδρασης για τους νέους συναδέλφους οταν στην επιστολή της η  ΣΥΠΕ τον εκθέτει για την εγγραφή μελών από άλλη εταιρεία και συγκεριμένα την  RAIL CARGO

Αυτό είναι το απόσπασμα από την επιστολή της ΣΥΠΕ

Για την πραγματοποίηση των πρόωρων εκλογών οι παρατάξεις ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ και ΝΕΑ ΕΛΞΗ ενέγραψαν ως μέλη του σωματείου μηχανοδηγούς ,βοηθούς μηχανοδηγούεκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς υπαλλήλους άλλων ιδιωτικών εταιρειών (rail cargo) παρά του ότι το καταστατικό του σωματείου που ήταν σε ισχύ μέχρι την ημέρα που έγιναν οι εκλογέςδεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

 Ψέμα 3ο από το στέκι του πουλημένου
Όπως πούλησε τις υπερωρίες στο ΣΕΠΕ τον Οκτώβρη του 2018, όπως επένδυσε στις μεταθέσεις, όπως  προσπαθει τόσα χρόνια να απαξιώσει την ΠΕΠΕ. Όπως θα έκανε -τάχα- αγωγή για τις υπερωρίες, αλλά δεν έκανε τίποτα ποτέ γιατί ευτελίστηκε στο ΣΕΠΕ ως παράταξη,όταν πήγε να πουλήσει εξυπνάδα.
Η  ΣΥΠΕ δεν  έχει πάει στο ΣΕΠΕ και ούτε «πουλησε» καμία υπερωρία.
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΤΟ  ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ.
Στο ΔΣ της ΠΕΠΕ κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση από την ΣΥΠΕ για την διεκδίκηση των υπερωριών και η συνεξελιξη μαζί με την ΝΕΑ ΕΛΞΗ είπαν ΟΧΙ.
Αρνηθηκαν να στείλουν εξώδικο,να κάνουν απεργία,να πανε στο ΣΕΠΕ ,να πανε σε αγωγή.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΧΑΡΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Οι μηχανοδηγοί τους αγνόησαν και έχουν υπογράψει για την διεκδίκηση των υπερωριών με αγωγή.Ο σφόδρα ενοχλημένος πουλημενος όταν έμαθε για την συγκέντρωση υπογραφών σε εργολαβικά αγωγων πήρε έντρομος τηλέφωνο συνάδελφο και του ζητούσε να αποσύρει την υπογραφή του υποσχόμενος ότι θα έπαιρνε τα λεφτά με άλλο τρόπο!

Ο γνωστός πουλημένος καλό θα ήταν να σταματήσει να λεει  τόσο χονδροειδή ψέματα εναντίον αντιπάλων του αλλά προπάντως να μην ταυτιζει το προσωπικό του συμφερον με τα συμφέροντα των μηχανοδηγών.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

Τι άλλο ξέχασε  να πει ο πουλημένος ; Ότι η διαμάχη της ΠΕΠΕ με την ΠΟΣ  έφτασε στα δικαστήρια γιατί ο πουλημένος ήταν αδύνατο να αποχωριστεί την καρέκλα της ΠΟΣ .Ολες όμως  τις προσωρινές διαταγές στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΠΕΠΕ  εναντίον της ΠΟΣ τις έχασε.
Τώρα περιμένουμε να δουμε  την απόφαση του δικαστήριου για τα ασφαλιστικά μέτρα και μόλις η απόφαση  βγει  εκεί θα φανεί ποιος  είναι  ο πραγματικά ΝΟΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΛΗΤΑΚΟΣ.....

Αλλά δεν σταματάμε εδώ έχουμε και αλλα ακόμα καλύτερα...

διαβάστε αυτο από το στέκι του πουλημένου 

και αυτό


και αυτό 






ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ  ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΕΝ  ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ



Ψέμα 4ο
«Μπορεί να νομίζει ότι είναι και επικουρίες.Άλλωστε όταν υπήρχαν πραγματικές επικουρίες στο ΜΑΙ, ο ίδιος τις στήριζε ΔΗΜΟΣΙΑ.»  


Η ΣΥΠΕ αλλα και σε προσωπικό επίπεδο δεν στηρίξαμε ποτε επικουρίες εθελοντικές ή υποχρεωτικές.
Τα περι στήριξης των επικουριων φανερώνει τον κενό χαρακτήρα ενός άθλιου συκοφάντη όταν μάλιστα τον διαψεύδουν και τα πρακτικά του σωματείου.
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΕΡΩΤΗΜΑ 


ΥΓ Για αυτό τον λένε πλεον  όλοι  οι σιδηροδρομικοι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ..Εχουν άδικο;