Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση - απάντηση Ν.Κιουτσούκη σχετικά με τα όσα διαδίδει το ΔΙΚΤΥΟ για την σσε στην τεχνική βάση


Στο άκουσμα και μόνο της δημιουργίας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με κορμό τους 570 συναδέλφους της ΕΕΣΣΤΥ(ΠΑΛΑΙΟΥΣ-ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ)το...”αίμα” των εργοδοτικών της ΣΥΡΙΖΟΕΝΟΤΗΤΑΣ πάγωσε!Με την προσπάθειά τους δε να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι...πολλοί,ρίχνοντας “νούμερα” στη δημοσιότητα,για όσους δεν γνωρίζουν,γελάνε και τα δάπεδα των Μηχανοστασίων και των Εργοστασίων!

Το πολύ γέλιο όμως πέφτει όταν αφενός υποχρεώνονται να βγάλουν ΨΕΥΤΗ τον CEO για το περιβόητο πλαφόν των 100€ και αφετέρου να πείσουν ότι ΤΑΧΑ πρέπει να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ η ΕΣΣΕ με υπογραφή τους,όταν μάλιστα ο CEO ήδη ανακοίνωσε την απόφασή του για μονομερή ένταξη του προσωπικού στο μισθολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!
Την υπογραφή τους την χρειάζεται το αφεντικό ΜΟΝΟ για να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το πλαφόν των 100€!
Το ερώτημα είναι εάν θα δεχτούν να ξεφτιλιστούν και να μετατρέψουν την καραμπινάτη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ της Διοίκησης σε ΝΟΜΙΜΗ!
Για την ιστορία οφείλουμε να θυμίσουμε ότι το σωματείο της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο συνέδριο της Π.Ο.Σ. εκπροσωπήθηκε με 10(δέκα)συνέδρους•35 το μέτρο=350 ψηφίσαντες στην καλύτερη,έχοντας 30 και πλέον συνταξιοδοτήσεις από την ημέρα των Αρχαιρεσιών τους,ενώ της ΠΕΠΕ με 7(επτά)συνέδρους με τους παρανόμως ψηφίσαντες μαθητευόμενους Μηχανοδηγούς•35=245 έως 258 ψηφίσαντες!
Ανακάλυψαν την ενότητα αυτοί που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να εξουσιοδοτήσουν την Ομοσπονδία να υπογράψει την ΕΣΣΕ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έδωσαν το δικαίωμα στον CEO να συμπεριφέρεται με απαξίωση και αλαζονεία!
Κλείνοντας,αφού καλέσω όλους τους συναδέλφους να έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους και ορθάνοιχτα τα μάτια τους θα χρησιμοποιήσω μια αγαπημένη έκφρασή των εργοδοτικών: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...