Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ημέρα 1η :Να μας πει ο πουλημένος πότε και που στηρίξαμε δημόσια επικουρίες και τριήμερα


Επειδή τα γραπτά μένουν δείτε την διαφορά στάσης 
(... ή απλά δείτε την κωλοτούμπα)


2020 Στέκι του πουλημένου

το τελευταίο διάστημα ασκεί κριτική στο Σωματείο μας για το "τριήμερο" που πραγματοποιούν οι μηχανοδηγοί κάθε Σάββατο στο ΜΘ. 
Πλήρης η  αποδοχή  από τον ιντερνετικό απόπατο  για το τριήμερο στο ΜΘ και απολύτως καμία αντίδραση από το σωματείο .Τριήμερο το οποίο κατά την «αποψή» του γραφικού προέδρου της ΠΕΠΕ δεν αποτελεί επικουρία (έτσι έλεγε στο ΔΣ της ΠΕΠΕ και γέλαγαν και τα τσιμέντα)
Καμία αντίδραση όπως το 2015...ενω σύμφωνα με το   παρακάτω κείμενο πρέπει να ψαξουμε  τους φωστήρες !!! αλλά και την πρόσκληση για κάθε ενδιαφερόμενο...!!

Αυτού του είδους οι κωλοτούμπες αποτελούν χαρακτηριστικό των ανθρώπων χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και χωρις κανένα ίχνος ντροπής.Όπως καταλαβαίνετε αυτό του είδους η ιντερνετική προπαγάνδα από στέκια και τα  εξαπτέρυγα τους   δεν είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων  αλλά αποτελούν  πρακτικές «ιντερνετικό-συνδικαλιστικής μαφίας»  που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επιβίωση της σε βάρος των εργαζομένων και δεν έχει κανένα δισταγμό να προπαγανδίσει υπερ του  χαντακώματος  των δικαιωμάτων  και των κατακτήσεων των εργαζομένων.

2015 Στέκι του πουλημένου