Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Εξωτερικούς συνεργάτες για τις ανάγκες διαχείρισης του τροχαίου υλικού αναζητά η ΓΑΙΑΟΣΕ

Στη διενέργεια τριών διαγωνισμών για την επιλογή εξωτερικών συνεργατών, που θα υποστηρίξουν τις ανάγκεςτης διαχείρισης του τροχαίου υλικού, προχωρά η ΓΑΙΑΟΣΕ.
Σύμφωνα σχετική ανακοίνωση, η εκτιμώμενη αξία της κάθε σύμβασης ανέρχεται σε 62.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ η διάρκεια καθεμίας ορίζεται στους 24 μήνες από την υπογραφή της.
Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 24 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00, ενώ η υποβολή προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στα γραφεία της Αρχής (Λ. Λιοσίων 301 και Σιώκου, 1ος όροφος, 104 45 Αθήνα).

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες
Αντικείμενο έκαστης σύμβασης, σύμφωνα με τη ΓΑΙΑΟΣΕ, αποτελεί η «Παροχή Υπηρεσιών Εξωτερικού Συνεργάτη στη Διεύθυνση Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες σε Θέματα Τροχαίου Υλικού».
Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες συνίστανται στα εξής:
Εξωτερικός συνεργάτης 1
Εύρεση χώρων για τη φύλαξη και στάθμευση σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού και σύνταξη προδιαγραφών του διαγωνισμού για την υλοποίηση.
Συμμετοχή σε επιτροπές για την κρίση τροχαίου υλικού και σύνταξη των προδιαγραφών του διαγωνισμού για την υλοποίηση των εκποιήσεων.
Παρακολούθηση των εργασιών Εκτεταμένης Συντήρησης 369 οχημάτων, που εκτελείται από την ΕΕΣΣΤΥ στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο.
Παρακολούθηση του έργου της της εγκατάστασης GPS σε κινητήρια οχήματα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καταγραφή των απαιτούμενων προδιαγραφών των δεδομένων για να αποτυπωθούν στο GIS της ΓΑΙΑΟΣΕ.
Εξωτερικός συνεργάτης 2
Παρακολούθηση των εργασιών Εκτεταμένης Συντήρησης 369 οχημάτων, που εκτελείται από την ΕΕΣΣΤΥ στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο. Δημιουργία φακέλων για την οργάνωση του υλικού τεκμηρίωσης των παραπάνω εργασιών
Παρακολούθηση των κοινοτικών οδηγιών και των κανονισμών, των Τεχνικών Προδιαγραφών Διαλειτουργικότητας και των επικαιροποιήσεων τους.
Συλλογή εγχειριδίων κατασκευαστή, σχεδίων και μητρώων συντήρησης για το σύνολο του Τροχαίου Υλικού που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑΟΣΕ.
Παρακολούθηση του έργου της εγκατάστασης GPS σε κινητήρια οχήματα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καταγραφή των απαιτούμενων προδιαγραφών των δεδομένων για να αποτυπωθούν στο GIS της ΓΑΙΑΟΣΕ.
Εξωτερικός συνεργάτης 3
Κατάρτιση προδιαγραφών για τη μετασκευή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις ΤΠΔ, 100 φορταμαξών κλειστού τύπου σε πλατφόρμες μεταφοράς containers.
Διερεύνηση δυνατότητας μετατροπής ντιζελοκίνητων μονάδων σε ηλεκτροκίνητες.
Παρακολούθηση των εργασιών Εκτεταμένης Συντήρησης 369 οχημάτων, που εκτελείται από την ΕΕΣΣΤΥ στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο.
Συμμετοχή σε επιτροπές για την κρίση τροχαίου υλικού και σύνταξη των προδιαγραφών του διαγωνισμού για την υλοποίηση των εκποιήσεων.
Παρακολούθηση σύμβασης Ανεξάρτητου Πραγματογνώμονα για την Εκτεταμένη Συντήρηση.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των διαγωνισμών στους συνδέσμους που ακολουθούν:


metaforespress.gr