Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Εκλογές ΣΠΑΠ 2019 : Ονειρο!! τα συνδικάτα εργατών λένε τα συριζοτρολ.Κωλοτούμπα από το ΔΙΚΤΥΟ για τους δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας

Στις εκλογές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ τα γνωστά Συριζοτρόλ  του διαδικτύου ανακάλυψαν την χαμένη γωνία στο δεκάρικο και επικαλούνται «διάφορα» για τους εκλογικούς καταλόγους μόνο και μόνο για την μάχη των εντυπώσεων.
Η πραγματικότητα  είναι ότι η παράταξη τους που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ (..αυτή την εποχή ) τα...διπλοέλεγξε και τα βρήκε όλα κανονικά!!
Τι συμβαίνει λοιπόν;Ποια είναι η αλήθεια;


  • Ο εκλογικός κατάλογος ελέγχθηκε από το σωματείο και ψηφίστηκε ομόφωνα (ΝΑΙ και από την παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ)
  • Μετά από 15 ημέρες ο εκλογικός κατάλογος ελέγχθηκε ΞΑΝΑ  από το σωματείο μαζί με την εφορευτική επιτροπή και υπερψηφίστηκε πάλι ομόφωνα (ΠΑΛΙ ΝΑΙ από την παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ)

Αυτοί  δηλαδή που ψήφισαν   2 φορές ΝΑΙ για να μπορούν να  ψηφίσουν οι δικηγόροι της νομικής υπηρεσίας  κάνουν  ένσταση  !!!    



  • Το καταστατικό του σωματείου ΣΠΑΠ  είναι συγκεκριμένο και ορίζει ρητά ποια εργασιακή σχέση πρέπει να έχει κάποιος για είναι μέλος του και να ψηφίζει στις εκλογές.(Το ήξεραν αυτό οι κύριοι του ΔΙΚΤΥΟΥ; Βεβαίως και  το ήξεραν.Και μάλιστα το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν οι δικηγόροι του ΟΣΕ στις εκλογές.ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Για αυτό λοιπόν  και είπαν 2 φορές ΝΑΙ
  • Εντυπωσιακή υποκρισία από τους εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε για δικηγόρους της εργοδοσίας όταν η επαγγελματική σχέση  των δικηγόρων  της νομικής υπηρεσίας είναι ξεκάθαρη .Μήπως  οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπερδευτεί λίγο με τον δικό τους ρόλο που αντί να είναι εκπρόσωποι των εργαζομένων είναι εκπρόσωποι της εργοδοσίας;
  • Η νομική υπηρεσία τι θα απασχολούσε;Εργάτες γραμμής;Ηλεκτρολόγους; ή δικηγόρους; (που τα λένε αυτά τα συριζοτρολ;)Ο δικηγόρος δηλαδή που υπερασπίζεται κάποιον στα δικαστήρια είναι ένοχος  επειδή ασκεί το επάγγελμα του; 
Η σύγκριση μεταξύ των εκλογών του ΣΠΑΠ με αυτές της ομοσπονδίας των ιδιωτικών υπαλλήλων που ψηφίζουν οι διορισμένοι διευθυντές σαν την μις χαμόγελο του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον οικτρή ,ποταπή  αλλά και ύπουλη.
Οι εκλογές στον ΣΠΑΠ γίνονται χωρις νοθείες στους εκλογικούς καταλόγους,ψηφίζουν πραγματικοί εργαζόμενοι και όχι οι εργοδότες και τα τσιράκια τους .

Η αναφορά δε από τα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ περί ονείρου της ΔΕΣΚ  « τα συνδικάτα εργατών και όχι εργοδοτών που ονειρεύονται(!!!!!!)  οι εκπρόσωποι της ΔΕΣΚ » _ φανερώνει την πραγματική διάθεση των εργοδοτικών συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ  και την ωμή παραδοχή ότι είναι  υπερ των εργοδοτών και κατά των εργαζομένων .
Μιλούν  απαξιωτικά  για τα  συνδικάτα   μόνο εργατών καθώς αυτά  κατά την ύπουλη τακτική τους   μπορούν να υπάρχουν μόνο στην ονειρική σφαίρα   ενώ στην πραγματική σφαίρα της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ψηφίζουν εργοδότες,τα δέντρα,τα φύλλα ,περαστικοί  κλπ. Ζητούν  ή και απαιτούν ακόμα να αποδεχθούν οι εργαζόμενοι την μοίρα που τους επιφυλάσουν οι εργοδότες και τα τσιράκια τους οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές  και να μην διεκδικούν συνδικάτα εργαζομένων αλλά νόθα γιατί αυτή είναι... η πραγματικότητα σήμερα.!!!!Αυτός είναι ο ρεαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ.Οσοι αντιδρούν λοιπόν  είναι ονειροπόλοι ,είναι Δον Κιχώτες που παλεύουν με ανεμόμυλους .
Προσαρμόσου σου λένε ... και στο λένε κατάμουτρα...
Αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά

ΥΓ Κατα τα άλλα οι «αγωνιστές»  του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν και καμιά μετάταξη άμα λάχει για να συνεχίσουν τον αγώνα και την σωτηρία των εργαζομένων από ..την αγκαλιά του δημοσίου !!!

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ