Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο Πέτρος (ο Κόκκαλης) ..ο Γιόχαν και ο Φρανς!!



Μετά την συγκλονιστική ανατροπή της εγχώριας και ξένης ελίτ  το 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία  πλησιάζει ξανά η ώρα των εκλογών..Εκλογές στις οποίες η αριστερά των Πολάκηδων και των αλλων καλόπαιδων ζητάνε  από τον λαό ανανέωση ..καρέκλας...
Έτσι λοιπόν μετά την «ξαφνική»  παραίτηση  από το ευρωψηφοδέλτιο  της αγαπημένης μας Μυρσίνης  που  «τσέπωνε »κατά λάθος της σύνταξης της μαμάς της η οποία  είχε πεθάνει μια πενταετία πριν  ήρθε η ώρα των πραγματικά αριστερών να βρουν μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ...
Υπόψηφιοι  ενός ψηφοδελτίου «γροθιά»  στο κατεστημένο   ενάντια στην εγχώρια ελίτ και τους ολιγάρχες.Ετσι όπως ήταν αναμενόμενο ....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ


Και μια και είπαμε  για ολιγάρχες τα θερμά μας συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ που επιτέλους βρέθηκε ένα κόμμα για να αγκαλιάσει  φόρα παρτίδα..τους ολιγάρχες με σκοπό προφανώς να τους ..αλλάξει τα μυαλά .(Τι;Οχι;).
Γιατί αυτά μόνο αυτή η αριστερά μπορούσε να τα κάνει αυτά...Να αγκαλιάζει στοργικά την ολιγαρχία και να της παραδίδει  με μια  θέση στο ψηφοδέλτιο της  ...
Τι ;Μόνο προλετάριους;Συνέχεια εργάτες;Συνέχεια μεσαίους;Μπουχτίσαμε ρε παιδί μου ..
Φτάνει πια!!
Εξάλλου είναι γνωστό οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει μεγάλη μάχη ενάντια στην ολιγαρχία..
Τι εθελοντικές προσφορές έχει βάλει  στους εφοπλιστές (που δεν πλήρωσαν ποτέ φυσικά...)
Τι μεγάλη φορολογία  τους έχει βάλει (με αποτέλεσμα οι ναυτεργάτες να πληρώνουν περισσότερο φόρο από τους εφοπλιστές..)
Και να τα μπράβο από τον ΣΕΒ ..και να τα μπράβο από τις ενώσεις εργοδοτών ..και να κατι Μίχαλοι να στρώνουν χαλί για τον ΣΥΡΙΖΑ και να  τα μπράβο από την ευρωπαική επιτροπή ,και να τα μπραβο από την  ευρωπαική τραπεζα (οι εταίροι μας δηλαδή ) για τα μέτρα που έγιναν ...μεταρυθμίσεις..
Και το ερώτημα είναι απλό...
Αν δεν πήγαιναν ( μετά από τα τόσα μπράβο)  οι  ολιγάρχες στα ψηφοδέλτια αυτής της αριστεράς που θα πήγαιναν; Μόνο εκεί χωρούσαν ρε αδερφε!

Βέβαια ο σημερινός πρωθυπουργός μας είχε προειδοποιήσει το 2014 -15 ότι όταν έρθουν  στην εξουσία θα κάνουν μεγάλες συγκρούσεις και θα χόρευσαν τις αγορές με τα νταούλια!

Θα έκανε «συγκρούσεις με την εσωτερική ολιγαρχία που ήθελε να αυξήσει τα κέρδη της πάνω στα ερείπια μια δοκιμαζόμενης κοινωνίας» ...είχε πει όταν άναβε το πούρο της Γιάννας..(Ήταν η εποχή αν θυμάστε που η ..Γιάννα χτύπαγε στην πλάτη τον Αλέξη  και ο υιός της ήταν στις πλατείες των αγανακτισμένων!!)
ΤΩΡΑ  ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι ολιγάρχες.. (μάλλον ..συνδρομή στο ΣΥΡΙΖΑ εννοούν)




ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ  ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ το ΣΥΡΙΖΑ .Το κόμμα που πολέμησε την ολογαρχία και την «τιμώρησε» βάζοντας την στα ψηφοδέλτια του .
Ενισχύστε τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές για την Ρένα μας .Την Ρένα της Μάνδρας και των 100 νεκρών στο Μάτι..
Θυμηθείτε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τάξη χώνοντας στην φυλακή επικίνδυνες για την  οικονομία και την δημόσια ασφάλεια   90χρονες γριές που πουλούσαν παρανόμως... τερλίκια ενώ  παράλληλα και εντελώς τυχαία παραγράφηκαν τα χρέη  εκατ ευρώ καναλάρχη  λόγω...παρέλευσης πενταετίας!!
Για αυτό σας λέμε ....ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ με ΣΥΡΙΖΑ