Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Αποκλεισμός της γραμμής επ'αόριστον από τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα

Αποκλείουν επ’ αόριστον τις γραμμές του ΟΣΕ από την Κυριακή κάτοικοι της Νέας Σμύρνης
Ο άδικος χαμός ενός ακόμη ανθρώπου, ενός παιδιού μόλις 10 ετών χθες από παράσυρση τρένου στις γραμμές του ΟΣΕστην περιοχή της Νέας Σμύρνης, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε για τους κατοίκους της περιοχής.

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του Συλλόγου των ΡΟΜΑ στη Νέα Σμύρνη κ. Νίκος Παϊτέρης, συναντήθηκε με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, ζητώντας τη συνδρομή της δημοτικής αρχής για την επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος που ακόμη και σήμερα κοστίζει ανθρώπινες ζωές.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παϊτέρης προανήγγειλε πως από τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, κάτοικοι της Νέας Σμύρνης θα προχωρήσουν σε επ’ αόριστον αποκλεισμό των σιδηροδρομικών γραμμών, με τον κ. Καλογιάννη από την πλευρά του να συμπληρώνει πως η δημοτική αρχή θα είναι παρούσα στη διαμαρτυρία.
Κάτι τέτοιο πρακτικά σημαίνει πως θα διακοπούν όλα τα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου εξάλλου, αναμένεται στη Λάρισα εκπρόσωπος της διοίκησης του ΟΣΕ, ο οποίος θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή και θα πραγματοποιήσει αυτοψία προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις στο πρόβλημα της ασφάλειας, σχετικά με τις γραμμές που διέρχονται την πόλη.

onlarissa.gr