Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ζόρια με την διπλοβάρδια .Νέο Quiz με συνδικαλιστή για δυνατούς λύτες.

Η ανάρτηση μας για την καρέκλα και τα πόδια της κυριολεκτικά έκανε πάταγο.Εσπασαν τα τηλέφωνα    όλο το Σαβ/κο από συναδέλφους που ήθελαν να μάθουν.... τον στυλοβάτη του συστήματος. Εσπασαν  βέβαια τα δικά μας  τηλέφωνα αλλα  έσπασαν   και κάποιων άλλων που αναρωτιούνται  μεταξύ τους για  το ποιος έκανε την διαρροή !! .
Μαλιστα     διαπιστώσαμε  οτι έχουν γίνει  και ανέκδοτο !!!μεταξύ των  μηχανοδηγών που τους λοιδωρούν για τις πραξεις τους  αλλα και για τις διαμαρτυρίες  τους  επειδή εκτέθηκαν από την ανάρτηση μας  .Διαμαρτυρίες  ομως που  είναι τέτοιες που επιβεβαιώνουν απολύτως  την πρόθεση τους !!!!!!!!!!!
<< Μια εξυπηρέτηση πήγα να κάνω ήταν ανάγκη να γίνει όλο αυτό;;;;;;;;>> μονολογούσε ο στυλοβάτης..
Σήμερα βέβαια είναι απλά μια μικρή εξυπηρέτηση..Καποτε  οχι και πολύ παλιά μόλις πριν μερικους μήνες αυτό  ήταν προδοσια και κάποιοι έβαζαν πλάτη...Βρε βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί.........
Για εμάς όμως  ούτε τώρα ούτε και τότε ήταν αυτή  η σωστή στάση απέναντι στην εργοδοσία.   Απλά επιβεβαιωνόμαστε  για την εναλλαγη στον ρόλο καποιων που ασκουν εργοδοτικό και κυβερνητικο συνδικαλισμό οταν είναι στην εξουσία και  μετά κανουν τον επαναστάτη οταν ειναι στην αντιπολίτευση και το ανάποδο.
Όσο για αυτα που διαβάσαμε περί παραμυθιών και αδιεξόδων μας προκαλουν  άφθονο γέλιο .Οι  προςωπικές προσβολές κρίνονται από τους μηχανοδηγους αλλα  θα κριθούν και αλλού .Κάτι έπρεπε να βρουν να πουν...Οι υβρεις ,οι προσβολές τους είναι το πιο εύκολο από όσο έχουμε διαπιστώσει όλοι.
Είναι όμως  πάρα πολύ προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταθλητες των στατιστικών στις δευτερευουσες.
Κάποιοι που εχουν δουλέψει 24ωρο!!
Κάποιοι που σταμάτησαν προεκλογικά να πληρώνονται ρεπό.
Κάποιοι  μάγοι που εναν μήνα που είχε 4 αργίες πληρώθηκαν 7!!!Κάποιοι που δούλευαν το κυκλωμα της Πεμπτης με ..θρησκευτική ευλάβεια ιερομόναχου.
Κάποιοι που δεν θυμούνται τι ειναι το <<κόψιμο >> του εμπορικού στο 10ωρο...
Και εδώ θα σας βάλουμε ένα νέο Quiz για να περάσετε ευχάριστα την υπόλοιπη ημέρα σας.
Ποιος συνδικαλιστής διαβεβαίωνε στέλεχος της Τραινοσε οτι βρήκε λύση για να παει ένα εμπορικό επειδή δεν έβρισκαν προσωπικό;
Σου βρήκα λύση για να πάει το εμπορικάκι ....έλεγε στο στέλεχος.
Ποια ηταν η λύση; Καποιος που είχε ωραριο  06:30 -14:30 στο δελτίο έλξης τον έστειλαν να ξεκουραστει νωριτερα για να πάει το εμπορικακι την ίδια ημέρα στις 20:00!!!!!!!
(Ή μηπως και αυτο είναι φαντασία μας; Γιατι υπάρχουν και τα προγράμματα εργασίας ...Υπάρχουν και τα δελτία έλξης)
Τελικά αυτός είναι βαρβάτος συνδικαλισμός...Αυτο ειναι γροθιά στο μαχαιρι....Αυτό ειναι το δεν χρωστάω σε κανέναν...


Η πραγματικότητα είναι οτι οι ενέργειες κάποιων άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου.Η δυσαρέσκεια  στο πρόσωπο  τους  πλέον είναι έντονη όπως και η αμφισβήτηση  που είναι ακόμα μεγαλύτερη..

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ