Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ξεπέρασαν καθε οριο ..Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη

Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε με όλα όσα έγιναν στο ΣΤΑ αλλα και με ανάρτηση που είδαμε στο στέκι της έλξης..

Αυτό είναι το υστερόγραφο που είδαμε στο στέκι της έλξης και το οποίο χρησιμοποιεί προσβολές εναντίον της ΑΣΚΕ  και πρωτοφανή ψέματα σε προσωπικο επίπεδο.


Υ.Γ. Κορυφαία στιγμή η τοποθέτηση του γραφικού συνδικαλιστή της ΑΣΚΕ για το θέμα παρουσιάζοντας την πρόταση της Δ.Συμπαράταξης ως πρόταση ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών!Με την υπάρχουσα πρόταση είπε ο γραφικός συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ, 3 μηχανοδηγοί θα έχουν ρεπό κάθε μέρα.(Με την προηγούμενη πρόταση 3 μηχανοδηγοί θα είχαν ανάπαυση  κάθε μέρα.Καταγγέλει λοιπόν τον εργοδοτικό συνδικαλισμό της ηγεσίας της ΠΕΠΕ που στην προηγούμενη πρόταση είχε 3 μηχανοδηγούς σε ρεπό και όχι 3 μηχανοδηγούς σε ανάπαυση! )Ας θυμηθούμε τι έλεγε ΤΟΤΕ  ο γραφικός συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ για το θέμα (μεταξύ άλλων ακαταλαβίστικων )...Έλεγε ότι μαζικά οι μηχανοδηγοί Είχαν στείλει  επιστολή κόλαφο για το θέμα.Μια απάντηση που αποδείκνυε  τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΞΗΣ που στηρίζει απροκάλυπτα με νύχια και με δόντια την διορισμένη διοίκηση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..Σήμερα απλά είναι Πέμπτη βράδυ, η πρόταση της Δημ.Συμπαράταξης είναι πρόταση ΌΛΩΝ των μηχανοδηγών και οι 10 υπηρεσίες με ενιάωρο είναι απλά μια ακόμα πρόταση....

Αγαπητοί συνάδελφοι σε ολη την επικρατεια έχω να δηλώσω οτι
1.Στο ΣΤΑ ποτέ δεν παρουσίασα ή είπα το παραμικρό για την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
2.Στην παρουσίαση που είχαμε ως ΑΣΚΕ δεν εγινε ουτε νυξη ουτε σχόλιο από πλευράς μου για το παραμικρό από οσα λέει το υστερόγραφο στο στέκι της έλξης.
3. Αντίθετα δέχθηκα επίθεση με την οποία ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ υποστήριξε διάφορα εμπλέκοντας τον δημαρχο Αγρινιου για υποτιθέμενη προαγωγή μου!!!
4.Δέχομαι άλλη μια φορά επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως <<γραφικός>> κλπ
5.θα αναρτήσουμε αύριο όλη την τοποθέτηση της ΑΣΚΕ  που αποτελούνται από γραπτό κείμενο 7 σελίδων 
6.Θα ζητήσουμε το βίντεο της συνεδρίασης.
Θα υπερασπιστω την τιμή και την υπόληψη μου όπως οφείλω σαν επαγγελματίας μηχανοδηγός αλλά και ως ενεργός πολίτης αυτής της χώρας που θέλει να να μπορεί να εκφράζει την γνώμη του και τα πιστεύω του ελεύθερα
Κλιτσας Γεώργιος
Μηχανοδηγός ΜΑΙ