Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Eπιστολή κόλαφος των συναδέλφων από το Λιανοκλάδι για το νέο κύκλωμα εργασίας

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ..ΕΚΘΕΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΠΕ
Οι συνάδελφοι από το Λιανοκλάδι διαμαρτύρονται για τους σχεδιασμούς της διοίκησης  και του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού του ΣΥΡΙΖΑ έλξης με τα νέα κυκλώματα εργασίας.
Τα νέα κυκλώματα !!! ΤΑ ΝΕΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...που κάποιοι έλεγαν οτι δεν υπάρχουν!! και μας λέγανε γραφικούς και φαντασιόπληκτους..
Σήμερα πήραν την απάντηση από τους μηχανοδηγούς μαζικά.Απάντηση που αποδεικνύει τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΞΗΣ που στηρίζει απροκάλυπτα με νύχια και με δόντια την διορισμένη διοίκηση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..
Το ξεσπίτωμα είναι γενικό σε όλες τις έδρες με νέες διανυκτερεύσεις και επικουρίες ..

Οι επιθέσεις σε συγκεκριμένο πρόσωπο από το στέκι της εργοδοσίας δεν ήταν καθόλου  τυχαίες.Θέλησαν να κατασκευάσουν ένοχο και να ρίξουν σταχτη στα μάτια  των συναδέλφων από το Λιανοκλάδι για να προχωρήσουν στην νέα εντατικοποίηση της δουλειάς τους..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ...
''Σήμερα 30-9-2016 έγινε Γ.Σ μελών Μηχ/σίου Λιανοκλαδίου.Κατόπιν διαλόγου σχετικά με το προτεινόμενο κύκλωμα εργασίας που προτείνει η Διεύθυνση και παρουσίασε στο Δ.Σ ο Πρόεδρος του σωματείου, δεν συμφωνούμε με τις προτεινόμενες αλλαγές.

Πρότασή μας είναι να παραμείνουν οι υπηρεσίες όπως έχουν σήμερα.Στο προτεινόμενο κύκλωμα της διεύθυνσης έχει τις παρακάτω επιβαρύνσεις. 
Με την αμαξ. 58 συν 2 διανυκτερεύσεις με ξενοδοχείο. Επίσης με την αμαξ. 884/885 αυξάνονται οι υπηρεσίες των βοηθών Μηχανοδηγών Μηχ/σίου Λάρισας κατά μία καθώς και οικονομική επιβάρυνση (διανυκτέρευση , ξενοδοχείο).
 ''Οι συνάδελφοι:ΑΛΕΞΙΟΥ Ν.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.ΠΑΠΑΔΑΣ Κ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Β.ΛΑΜΠΡΟΥ Κ.ΖΑΡΑΣ Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ Ν.ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ Ε.ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Π.ΡΙΖΟΣ Φ.ΓΟΥΒΑΛΑΣ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘ.ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.