Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Σχολιο ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ για το οργανόγραμμα

Για πολλοστή φορά είμαστε θεατές μπροστά στην ίδια παράσταση .
Η  σημερινη διοικηση της Τραινοσε παιζει ενα βρωμικο παιχνιδι  με το οργανογραμμα οπως  παντα επαιζαν ολες  οι διοικησεις που διοριζονταν   μέχρι σήμερα απο τις αστικες κυβερνησεις.
Ο δε εργοδοτικος και κυβερνητικος συνδικαλισμος επιβεβαιωνει  τον ρολο του καθως ειναι αρωγος σε αυτο το βρωμικο παιχνιδι  της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ    και επιδιωκει να εξοφλησει τα γραμματια των υποσχεσεων του προς διαφορες πλευρες με το στήσιμο του μηχανισμού του.

Οπως ακριβως η ΠΑΣΚ και  η ΔΑΚΕ στο παρελθον ,ετσι και  σημερα το ΔΙΚΤΥΟ η ΑΣΚ η ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ βρισκονται σε πληρη ταυτιση με τους εργοδοτες  και επιπλεον λογω της ιδιωτικοποιησης ,καιγονται να προλαβουν να βολεψουν τα <<δικα τους παιδια>> που περιμενουν  με αγωνία να δουν τις υποσχεσεις  που τους  έδωσαν  προεκλογικά να γινονται πραγματικοτητα.
Μια πραγματικοτητα (ειτε με διαβουλευση ειτε χωρις ,ειτε τωρα ειτε στο παρελθον )η οποια ειναι προκλητικη με φωτογραφικες διαταξεις για προσωπα της νεας διαπλοκης και του νεου μηχανισμου που προσπαθουν να στησουν.
 Ενώ είναι σάπιοι  μεχρι το μεδουλι  χωρις  τσιπα παριστανουν .....τους τιμητες της διαφανειας και της διαδιακασιας της διαβουλευσης.....!!!!!!
Δεν ξεγελουν κανεναν.
Τους ξερουμε  ποιοι είναι στην πραγματικοτητα και τι επιδιωκουν.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ