Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Σχόλιο ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ για τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις των διοικούντων στο Ρέντη

Σε αιφνιδιαστικές επισκέψεις προχώρησε η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (πρόεδρος διευθ σύμβουλος και διευθυντής ΔΙΚΑΜ/ΔΙΠΕΚΑΜ)στο μηχανοστάσιο του Ρέντη για να <<ελέγξει>> την κατάσταση ..Που είναι ο καθένας και ποιος κάνει τι ..
Λες και δεν ξέρουν οτι το μηχανοστάσιο τις μισές μέρες του μήνα μένει χωρίς προσωπικό αφού είτε τους στέλνουν σε εμπορικά τρένα ή αλλού..Μηχανοδηγοί ούτε για δείγμα με αποτέλεσμα  πολλές φορές να ακυρώνονται δρομολόγια..
Δεν δείχνουν τον όμως τον ίδιο ζήλο για την κατάσταση την οποία επικρατεί από την υπερεργασία την οποία επιβάλλουν.

Ο διοικούντες  είναι προφανές ότι επιχειρούν    να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας εν οψει των αλλαγών στα οργανογράμματα και τα κυκλώματα εργασίας..
Η διοίκηση της ιδιωτικοποίησης θέλει να επιβάλει στους μηχανοδηγούς  τα σχέδια της ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής ..και πρακτικής 
Στον κλάδο που εργάζεται 28 ημέρες τον μήνα με ενιαία μισθολόγια στην πλάτη του και τους μηχανοδηγούς να πέφτουν στο καθήκον οι κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κουνάνε το δάχτυλο και απειλούν..
Στην νέα εντατικοποίηση και τις προσβλητικές ενέργειες των διοικούντων η υποταγμένη ηγεσία της ΠΕΠΕ ...ΣΙΩΠΑ..ΑΝΕΧΕΤΑΙ ...ΣΤΗΡΙΖΕΙ
Το μόνο που ενδιαφέρει την ηγεσία της ΠΕΠΕ (που έχει δώσει γη και ύδωρ )σε συνεργασία με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  είναι να μοχλεύσει τα οργανογράμματα και μερικούς  να τους εκδικηθεί και άλλους να τους βολέψει εξοφλώντας τα προεκλογικά γραμμάτια..
Αυτοί ήταν πάντα...Αυτοί παραμένουν..

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ