Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή ΠΕΠΕ για το οργανόγραμμα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ Ο.Σ.Ε. (Π.Ε.Π.Ε.)
ΤΜΗΜΑ Π.Ο.Σ. - Ε.Κ.Π. - Γ.Σ.Ε.Ε. - A.L.E. ΔΗΜΟΣΘ. ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛΕΦ FAX.: 210 4172390 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΛ .FAX . 210 3824063 ΠΑΡΑΡΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: ΚΥΡΙΜΗ 1-3 ΜΕΝΕΜΕΝΗΤΗΛΕΦ. & FAX: 2310-530568 e-mail:   HYPERLINK "mailto:pepe.hellas@gmail.com" pepe.hellas@gmail.com
Αριθμ. Αναγν. Πρωτοδικείου Πειραιά 330/81ΑΜ2387            Πανευρωπαϊκό Σωματείο Μηχανοδηγών

    Αθήνα, 8/12/2015
Αριθ.Πρωτ.   210

ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ
           κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο
ΚΟΙΝ:  ΔΙΚΑΜ

Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε συνεδρίασε εκτάκτως τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/2015 με μοναδικό θέμα συζήτησης, την πρόταση της υπηρεσίας για «τροποποίηση της ισχύουσας οργανωτικής εγκυκλίου ΔΙΚΑΜ».

Το τελευταίο διάστημα ήταν σε εξέλιξη οι γενικές συνελεύσεις του Σωματείου μας. Η πρόταση της υπηρεσίας για την τροποποίηση της οργανωτικής εγκυκλίου για την προσθήκη υπηρεσίας και τριών τμημάτων στη ΔΙΚΑΜ και σε συνδυασμό με τα αναγραφόμενα στο εισηγητικό αυτής, δημιούργησε κλίμα ανησυχίας, ανασφάλειας αλλά και έντονο προβληματισμό για τη συρρίκνωση όλων των περιφερειακών – και όχι μόνο -  τμημάτων λειτουργίας.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, αποφάσισε στη σημερινή διαβούλευση – που εκλήθη από την Ομοσπονδία – και ζητά από εσάς, καμία αλλαγή στο Οργανόγραμμα της ΔΙΚΑΜ. Άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων Προϊσταμένων Τμημάτων και Προϊσταμένων Γραφείων και αξιοποίηση του υπάρχοντος στελεχιακού δυναμικού της ΔΙΚΑΜ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Αντιπρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

             ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                               ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ