Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Μιχελογιαννάκης: Ήξεραν ότι θα φέρουμε μνημόνιο, να μη διαμαρτύρονται

Ο Γιάννης Μιχελογιανάκης κάλεσε τον κόσμο που ψήφισε τα κόμματα της κυβέρνησης να μην διαμαρτύρεται, καθώς η κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να φανεί ανακόλουθος ως προς τις πράξεις του εντός Βουλής, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να πει ότι δεν ψήφισε το μνημόνιο.


«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε».

Θέλοντας να υπερθεματίσει, τόνισε πως καταλαβαίνει τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά δεν θέλει να ακούει  μ@...κίες, καθώς όσοι ψήφισαν τη σημερινή κυβέρνηση, ήξεραν ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο.

«Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία. Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@...κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μην ψηφίσω;».
the pressproject