Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Σε πανικό ο νόθος ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ τα χάλια του

Μετά τα κυκλώματα   που έστελνε στα κρυφα πίσω από την πλάτη των μηχανοδηγών  ο νόθος επανήλθε με ...καρε της υπερωρίας και φουλ του δεκαώρου.
Αντί να απαντήσειι για τα αίσχη της συνεξέλιξης και το πως οδήγησε τον κλαδο σε αδιέξοδο παρακαλάει  από ιντερνετικού βήματος να κάνουμε καταγγελία στο ΣΕΠΕ για τα ωράρια που  ο ίδιος έφερε.

Ποιος; Ο υποτίθεται συνδικαλιστής  (γιατί μόνο τέτοιος  δεν είναι)   που εκλέχτηκε για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων μαρκάρει με τα μάτια και υπερασπίζεται ωράρια που μέχρι χθες κατάγγελνε.
Είναι ο συνδικαλιστής που ενημέρωνε τους μηχανοδηγούς ότι οποιος θέλει θα πηγαίνει αυτές τις υπηρεσίες !!! Το έχετε ξανακούσει αυτό;ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ!!! Λες και υπάρχει τέτοια επιλογή για τον εργαζόμενο.ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ;
Είναι ο συνδικαλιστής που ενημέρωνε τους μηχανοδηγούς  ότι επειδή η Χαλκίδα ειναι με υπέρβαση ωραρίου  αυτό αποτελεί το άλλοθι και για άλλες τέτοιες υπηρεσίες!!!!!!!!
Σε λίγο θα μας πει να γίνουν όλα  έτσι
Υπηρεσίες με φουλ επιβατιλικια ,να πηγαινεις επιβάτης και να γυρνας επιβάτης  για 4 ζεύγη τοπικα στο αεροδρομιο;


ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΘΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΕΚΕΙ ) ΡΩΤΑΜΕ: 
ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 4 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ;
ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝ ΝΑΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ  ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ;

Αλλά  πως να πει αλήθεια οταν έχει τσακωθεί με αυτή; 

Οταν έχει  ξεπουλήσει  τον ιδρώτα των μηχανοδηγών καθώς όχι   μόνο αρνήθηκε την διεκδικηση των υπερωριών για 14 μηνες  αφού  κατάψήφισε την προταση της ΣΥΠΕ στο ΔΣ αλλά χλευάζει δημοσίως αυτούς  και σωματεία εργαζομένων που έχουν προσφύγει στο ΣΕΠΕ.!! ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ (ο Θεός να τον κάνει) ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..!!! 

Εκει στην Κουμουνδούρου να τα χαίρεστε τα φυντάνια που μαζέψατε στο τομέα συνδικαλισμού...ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ...(9ΗΜΕΡΑ-ΔΕΚΑΩΡΑ κλπ )


Πως να πάρεις στα σοβαρά όταν  ο τύπος  στο μπουφέ υποδοχής  με τα κεράσματα του ξενοδοχείου έβλεπε ..πρωινό  με μικροεδέσματα !!! για τους  μηχανοδηγούς .
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΔΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΙΝΕ VIRAL AΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥ..(τσίμπα ενα  μικροέδεσμα ρε μεγάλε...μην ντρέπεσαι)

Σε δεινή θέση ο νόθος για πολλοστή φορά  αδυνατεί να απαντήσει για τα κυκλώματα  και  ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ παραιτεί δημοσίως τον γγ του σωματείου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...(Κουμουνδουρου ακούει; ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ;)


Πως γίνεται να μην θυμάται την επιστολή που ανάγνωστηκε στο ΔΣ και που αφορούσε παρατηρήσεις για υπηρεσίες  σχετικά με ωράρια,διαλλείματα,ώρες μηχανοδήγησης;
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΝΟΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ;ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ;

ΥΓ .Υπάρχει μια φήμη για 6 εμπορικά σε ένα μήνα..Ξέρει κανένας τίποτα; 
Φήμες παιδιά φήμες....