Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τα 5αστέρια και τα ...«μικροεδέσματα» !!! ,«θαμπωσαν» τον νόθο και άρχισε τα παραμύθια

Για τον «εργασιακό μεσαίωνα»  που ψάχνει  ο νόθος θα μπορούσε  να «ρίξει μια ματιά» στα όσα έχει υπογράψει κατα καιρούς. Η κατρακύλα του κλάδου  δεν χρειάστηκε εμάς για να διαπιστωθεί,   αποδείχθηκε περίτρανα από τις  υπογραφές του και τις πολιτικές επιλογές  τόσο της προηγούμενης κυβέρνησης  την οποία  υποστήριξε με νύχια και με δόντια αλλά και της τωρινής που συνεχίζει τα ίδια και χειρότερα.Μπροστά στα  αίσχη της τωρινής κυβέρνησης παριστάνει το «λιονταράκι»  ενώ στα αίσχη της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν...το «γατάκι» της Κουμουνδούρου.

Και τι δεν έχουμε ακούσει από τον νόθο ως δικαιολογίες για τα άπειρα ατοπήματα του  (καθώς πέρα από τα  ανορθόγραφα βρισίδια  που εκτοξεύει κατά καιρούς  από το στέκι της αηδίας  αδυνατεί να απαντήσει  με ουσιαστικά επιχειρήματα) Συνήθως οι απαντήσεις του περιλαμβάνουν μυθοπλασίες ,ίντριγκες  ,μπαρουφολογία  ή όλα αυτά μαζί ,  βουτηγμένα σε  ένα αντισυναδελφικό και οικτρό ποταμό λάσπης.
Την μια μας «έσωζε»  από την εκ περιτροπής εργασίας  αλλά  από την άλλη ξέχασε  να αναφέρει ότι μηχανοδηγοί άλλης  σιδηροδρομικής εταιρείας  (της οποίας το σωματείο θέλει να εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς  της ) αντιμετώπισαν  την αναστολή σύμβασης εργασίας .Ε ..θα το ξέχασε..είπαμε !! (Θέλει και κλαδική σύμβαση ο ξεχασιάρης!!)

Όσον αφορά  το πρόβλημα με το  ξενοδοχείο  θα επαναλάβουμε τα γεγονότα και τον προκαλούμε αν τολμάει  να μας διαψεύσει

Το σημερινό ξενοδοχείο είναι ή δεν είναι του Καψής; Ενώ  ανακοινώθηκε η επανέναρξη των δρομολογίων  και ξεκίνησαν οι διανυκτερεύσεις έκανε τον κόπο ο παντελώς άσχετος να ρωτήσει για τις συνθήκες που θα κληθεί να διανυκτερεύει το προσωπικό λόγω του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ .
Το μόνο που έκανε είναι να βάζει  τρίτους  να μας παιρνουν τηλέφωνο για να μάθει  ,δια της πλαγίας οδού ,τι συμβαίνει καθώς αυτός «κοιμόταν τον ύπνο τον βαθύ»

Για  να δικαιολογηθεί για την ταλαιπωρία των μηχανοδηγών «θυμήθηκε» τα αστέρια του ξενοδοχείου.Μήπως ξεχνάει ότι ο νόμος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.Και παρακάτω κατηγορία να ήταν ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ 
Για την διεύρυνση του  check in -check out αλλά και το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο στα ξενοδοχεία έχει βγει ΚΥΑ και έχει ισχύ για ΟΛΟ ΤΟ 2020.

Για τις κυριολεκτικά ποταπές και χυδαίες  δικαιολογίες από   τον  συνδικαλιστικό απατεώνα και τον ιστότοπο του 
ΩΣΤΟΣΟ αυτό που είναι γνωστό απο τις ΠΝΠ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είναι ότι πλέον υποχρεωτικά το check in στα ξενοδοχεία γίνεται στις 3 το μεσημέρι και το check out στις 11 το πρωί προκειμένου τα δωμάτια να απολυμαίνονται με τον καλύτερο τρόπο (όπως δηλαδή απολυμαίνονται και τα τρένα κάθε βράδυ όταν αποσύρονται στην τεχνική βάση, αεροψεκασμοί κτλπ).
Προφανώς αυτό δεν το γνώριζαν όσοι έσπευσαν να ασκήσουν κριτική στο Σωματείο γιατί μηχανοδηγοί "αναγκάζονταν να αποχωρήσουν" στις 10.30 το πρωί (11 είναι η ώρα πραγματικά) και περιφέρονταν στην Θεσσαλονίκη. Φυσικά ουδέποτε κανείς αναγκάστηκε να αποχωρήσει ενώ το πρόβλημα αυτό λογικά θα αφορά μόνο τις μέρες μέχρι 15/6 καθώς το ξενοδοχείο που διαμένει το προσωπικό έχει περιορισμένο αριθμό δωματίων (σε μεγαλύτερα συγκροτήματα πρέπει να υπάρχει κενό 2 ωρών).
Απανταμε  και τον ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ 


Απόσπασμα της ΚΥΑ για τις ωρες check in-out


  • Οι ώρες αναχωρησης ΚΑΙ παραδοσης του δωματίου  είναι μέχρι τις 11 το πρωί ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ.
  • 2 μηχανοδηγοί και ένας συνοδός αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν  από τις 10:30 έως τις 10:45 και να παραδόσουν το δωμάτιο .Την προηγούμενη ημέρα έγινε το ίδιο και σε άλλη ομάδα μηχανοδηγών οι οποίοι ρωτήθηκαν στο ΜΑΙ τι συμβαίνει με το ξενοδοχείο  και επιβεβαιώσαν  τα παραπάνω.(Απίστευτα ψέματα από τον συνδικαλιστικό απατεώνα που αναφέρει ότι δεν αποχώρησε κανείς απο το ξενοδοχείο!!)
  • Κατα την άφιξη  του προσωπικού στο ξενοδοχείο και την ενημέρωση τους απο την ρεσεψιον του ξενοδοχείου για την αναγκαστική παράδοση του δωματίου στις 11:00 ενημερώθηκε για το θέμα το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ  .Ο μηχανοστάσιάρχης  υπηρεσίας επικοινώνησε με τον προιστάμενο του ΜΑΙ στις 00:30 και του γνωστοποίησε το πρόβλημα (προφανώς αυτό δεν το γνώριζε ο νόθος όταν αράδιασε τα ψέματα του)
  • Το ξενοδοχείο είναι σε μεγαλύτερη απόσταση από το προηγούμενο  και όσο να  προσπαθεί ο νόθος να πείσει για το αντίθετο δεν πείθει κανέναν.Το πρόβλημα  που επισημάνθηκε είναι η έλλειψη υπηρεσιακού  για τους μηχανοδηγούς που σχολάνε  ή αναλαμβάνουν υπηρεσία συγκεκριμένες ώρες αλλά δεν του αρέσει να αναφέρονται οι παραλείψεις του και η ανικανότητα του.
  • Το 11:00 με 15:00 είναι υποχρεωτικό για όλα τα ξενοδοχεία
  • Παραθέτουμε την ΚΥΑ   (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΑ)  για να την διαβάσουν όλοι και να διαπιστώσουν τα απίστευτα ψέματα του νόθου
Για την χορήγηση πρωινού 

Στη ρεσεψιόν το προσωπικό ρώτησε αν στην διαμονή περιλαμβάνεται  δωρεάν πρωινό.Η απάντηση ήταν  ΞΕΚΆΘΑΡΟ ΟΧΙ.Για την χορήγηση πρωινού υπήρχε χρέωση 10 ευρω.
Τα «μικροεδέσματα»  που αναφέρει γελοιωδώς το στέκι του νόθου είναι τα κεράσματα που έχει κάθε ξενοδοχείο στην ρεσεψιον για το καλωσόρισμα των πελατών.Δηλαδή μια κανάτα με καφέ και  κεικ !!
Τα μικροεδέσματα του νόθου

Αυτό νόθος το θεωρεί...πρωινό!!!!!!!(Όπως θεωρούσε πριν καιρό τις αλλαγές χειριστήριων ως διάλλειμα και οι μηχανοδηγοί τράβαγαν τα μαλλιά τους με όσα έλεγε)
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .Τολμά να  κοροιδεύει  τους μηχανοδηγούς  με τον πλέον προκλητικό  και απαράδεκτο τρόπο   
Συνοδοί και μηχανοδηγοί που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο  και γνωρίζουν πολλοί καλά τι συμβαίνει  διάβασαν έκπληκτοι τα όσα γελοία και τερατώδη ψέματα  έγραφε  στο στέκι του και δεν πίστευαν τα μάτια τους.

Στον προιστάμενο του ΜΑΙ αναφέρθηκε  το πρόβλημα με όλες  του τις λεπτομέρειες Για το ίδιο θέμα ενδιαφέρθηκαν και συνάδελφοι συνδικαλιστές από την Νέα Έλξη οι οποίοι τουλάχιστον ζήτησαν να ενημερωθούν για να έχουν εικόνα .
Σε ολους ειπώθηκε ότι το προβλημα είναι με τις αμαξοστοιχίες 57,59 και πιθανόν και με τις αμαξοστοιχίες 600 και 601 αν επανδρομολογηθούν.
Λύση είναι να τροποιηθούν  μερικές  διανυκτερεύσεις αλλά  δυστυχώς όταν υπάρχει εμπάθεια σε πρόσωπα και ανικανότητα να επικρατήσει η λογική  επόμενο έιναι να την πληρώνει ο κλάδος.
Τέλος έχουμε συνέχεια των απαράδεκτων συμπεριφορών  από συνδικαλιστές της Συνεξέλιξης οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν χασει  την ψυχραιμία τους.Την σκυτάλη πήρε αλλος συνδικαλιστής  με δημοσιοποίηση στα social media ειρωνικών σχολίων για το υπηρεσιακό βαν στη Θεσ/κη.
Ως απάντηση θα του θυμίσουμε κατι από το παρελθόν.
Την ανάρτηση από το στέκι της συνεξέλιξης όταν γκρεμίστηκε η μισή γέφυρα στο ΜΑΙ  η οποία ένωνε  το μηχανοστάσιο με τον Ρέντη.Τοτε είχαν επιστρατεύσει  μέχρι τα google maps για μία απόσταση 150 μέτρων από την πύλη του μηχανοστασίου.
150 ΜΈΤΡΑ και όχι  τα  χιλιόμετρα  που είναι η απόσταση του  ξενοδοχείου από τον σταθμό της Θεσ/κης
Τότε  όλοι υποστηρίξαμε την  αντίδραση στην λύση που προτείνονταν και επικροτήσαμε την   σημερινή λύση   η οποία δεν δυσκολεύει  την καθημερινότητα των μηχανοδηγών και δεν τους αναγκάζει να βγαίνουν έξω  από τις εγκαταστάσεις και να περπατάνε κάθε  μέρα 800 μέτρα.
Εν αντιθέσει λοιπόν με τον ίδιο  ο οποίος   σήμερα ειρωνεύεται στα social media   τις διαμαρτυρίες συναδέλφων του οι οποίοι απλώς  το μόνο που  επιθυμούν είναι  τις καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα τους .Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η στάση του.