Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Τις ..σιδηροδρομικές «μεταγραφές» μας ανέλυσε ο γιαλαντζί Μουρίνιο του συνδικαλισμού και κλαίμε από τα γέλια..


ΖΟΖΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Με όρους ποδοσφαίρου το εργασιακό μπάχαλο για συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ.Θεωρεί τον ευατό του αριστερό (εδώ γελάμε) και υμνεί τον καπιταλισμό και ειδικότερα  τον ανταγωνισμό με κανόνες!!Μιλάμε για πολύ αριστερό...Εξάλλου για αυτό μεταπήδησε από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ του ...«Παπασπιτούλη» με την τεράστια ακίνητη περιουσία.

Ο ανταγωνισμός λέει σήκωσε τις αμοιβές στον κλάδο των μηχανοδηγών!!

Αυτό δεν  εμπόδισε  τον ίδιο να υπογράψει σσε με υποκατώτατο μισθό για τους νέους μηχανοδηγούς με 200 ευρώ κάτω από το 1ο κλιμάκιο της ΣΣΕ.

Ούτε τον εμπόδισε να αποδεχθεί αντί μισθού να πληρώνονται με διατακτικές μερος του μισθού τους συνάδελφοι σε άλλη σιδηροδρομική εταιρεία.

Δεν τον εμπόδισε  να αποδεχθεί να μην είναι στα βαρεά και ανθυγιεινά μηχανοδηγοί στις άλλες σιδηροδρομικές εταιρείες.

Δεν τον εμπόδισε να αποδεχθεί να γίνουν θρύψαλα οι 5,30 ώρες μηχανοδήγησης  .

Ούτε τα συντρόφια του στο άλλο σωματείο  τα εμπόδισε να υπογράψουν 650 ευρώ μισθό μεικτά για τους νέους συνοδούς.Δοκιμαστική περίοδο το λένε τώρα....

Κάνει πως δεν βλέπει ότι μερικοί φεύγουν λόγω οικονομικού δελεαρ που δεν θα είναι το ίδιο για τους νέους μηχανοδηγούς....Κάνει πως δεν βλέπει ότι μερικοί ξεγελάστηκαν και σήμερα χτυπάνε το κεφάλι τους καθώς άλλα τους έταζαν.Κάνει πως δεν  βλέπει  γενικώς.....

Μόνο ύμνους στον ανταγωνισμό....

Ακόμα γελάμε.......ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Αφού είναι καλή η σσε...γιατί φεύγει ο κόσμος;