Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτη επίθεση της εφημερίδας ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μηχανοδηγών , τεχνιτών, ΟΣΕ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ




Το κατάπτυστο άρθρο της ΑΥΓΗΣ διαστρεβλώνει σε απίστευτο βαθμό την πραγματικότητα Μπερδεύει τον ΟΣΕ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,καταφέρεται εναντίον των μηχανοδηγών,εναντίον των τεχνιτών ,μιλαει για «σπάσιμο» κλειδιών παρουσία των 2 μανιταροσυλλεκτων βουλευτών του και για πολλά που δεν θα τα διαβάζαμε ούτε στο Μακελειό του Στέφανου Χίου.

Ενδεικτικά η ΑΥΓΗ αναφέρει στο κατάπτυστο άρθρο της....

1.Οτι ο υπουργός μεταφορών ψάχνει να απολύσει τους φύλακες του ΟΣΕ!!!


2.Καταφέρεται εναντίον των μηχανοδηγών ότι δεν ήταν στηνθέση τους και μπορεί να έπαιρνε κανένας το τρενο και να έφευγε!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Τα μέλη του κλιμακίου πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και μετέβησαν με τα πόδια στις αποβάθρες στον κεντρικό σταθμό. Στη διαδρομή βρήκαν μια αμαξοστοιχία με επιβάτες έτοιμη να αναχωρήσει χωρίς να υπάρχει μηχανοδηγός στο βαγόνι ή άλλο μέτρο ασφαλείας -πρακτικά, αν κάποιος ήξερε να οδηγεί τρένο, ανέβαινε και έπαιρνε την αμαξοστοιχία!


3.Ότι εσπασαν κλειδιά την ώρα της αυτοψίας των μανιταροσυλλεκτών!!!


Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σημείο όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους και προχώρησαν στο Κέντρο Ελέγχου, που είναι ένα παλιό κτήριο μέσα από το οποίο ελέγχεται το πεπαλαιωμένο δίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που βρίσκονταν στο Κέντρο Ελέγχου έσπασαν δύο κλειδιά που αλλάζουν τις κατευθύνσεις των γραμμών! Οι βουλευτές αποχώρησαν ώστε να μπορέσει απερίσπαστο το έμπειρο προσωπικό να διαχειριστεί μια κατάσταση που δεν ήταν πρωτόγνωρη, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε εκτροχιαστεί συρμός.


4.Αναφέρει για φυτείες μανιταριών !!!! (φυτείες!!;;;;) ενώ δεν μπήκε κανένας να συντηρήσει τον συρμό που ήταν παρκαρισμένος!!! Τα μανιτάρια βρέθηκαν ...κατά τύχη !!! λέει Ενώ ο συρμός ήταν έτοιμος για να μπεί για δρομολόγια!!!



Από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης πήγαν στη Μενεμένη, όπου βρίσκονται το αμαξοστάσιο και οι «φυτείες» μανιταριών. Τα μανιτάρια βρέθηκαν κατά τύχη όταν οι βουλευτές ανέβηκαν σε βαγόνια που βρίσκονταν υπό πολύμηνη συντήρηση. Το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν γίνεται συντήρηση αποδεικνύεται από το ότι τα μανιτάρια φύτρωσαν σε δύο σημεία, ενώ ήταν και πάρα πολύ μεγάλα -άρα κανείς δεν είχε μπει στα βαγόνια για εργασίες!

Το βαγόνι με τα μανιτάρια θα έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Δράμα και περίμενε να επισκευαστεί. «Πόσο καιρό είχε να μπει άνθρωπος εκεί και να κοιτάξει εάν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει; Ήταν στο μηχανοστάσιο έτοιμο για να μπει στα δρομολόγια. Γιατί; Επειδή υπάρχουν συνέχεια προβλήματα στους συρμούς» υπογράμμισε ο Ν. Παππάς.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣ ,το ΣΕ ΟΣΕ και το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πάρουν ΑΜΕΣΑ άμεσα θέση για τις κατάπτυστες συκοφαντίες της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ....

Δεν θα σχολιάσουμε ουτε θα αναλύσουμε περισσότερο.Θα περιμένουμε να δούμε  την στάση των σωματείων και της ομοσπονδίας  και μετά θα τα πούμε αναλυτικά

εδω το το άρθρο της ΑΥΓΗΣ