Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ομολογία ενοχής και ήττας η επιστολή της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ





Η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ το σωματείο που είναι υπεύθυνο για την υπογραφή της τρέχουσας σσε και τα όσα αυτή έφερε για τους εργαζόμενους (πλαφόν-πάγωμα μισθών κλπ) έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ζητά από την ΠΕΠΕ να καταγγείλουν την σσε που υπέγραψαν!


Ομολογία ήττας καθώς ηττήθηκαν από τις ίδιες τις υπογραφές τους.

Στην ουσία θέλουν να καταγγείλουν σήμερα  αυτά για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι χθες.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.

Το ενδιαφέρον στην ανακοίνωση της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η κυνική παραδοχή ότι από την σσε που υπέγραψαν υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι θίγονται μισθολογικά και εργασιακά.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ λοιπόν ,καθώς μέχρι χθες για αυτούς που υπέγραψαν αυτή την σσε δεν υπήρχαν πουθενά θιγμένοι συνάδελφοι,είχαν μοιράσει αυξήσεις με το «τσουβάλι» στους τεχνίτες, είχαν σώσει τους εργαζόμενους και όλοι όσοι έλεγαν τα αντίθετα ήταν ..γραφικοί!! ή κακεντρεχείς ή αχάριστοι κλπ κλπ.



Σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς αυτή η παραδοχή τους είναι ακριβώς αυτό που λέγαμε από την αρχή.Ότι έθιξαν με βάναυσο τρόπο εργασιακά και μισθολογικά θέματα των συναδέλφων και ότι αρνούνταν να παραδεχθούν την αλήθεια..

Η άποψη μας είναι ότι το συγκεκριμένο σωματείο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί απολύτως τίποτα μετά  τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από την επιστολή -ανακοίνωση της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


''θέλουμε να μας απαντήσετε αν συμφωνείτε στο να καταγγελθεί η ισχύουσα επιχειρησιακή ΣΣΕ και να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις νέας, προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι περιπτώσεις στις οποίες θίγονται μισθολογικά και εργασιακά θέματα των συναδέλφων.