Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Διαζύγιο με την αλήθεια έχει πάρει ο φαιδρός....

Όταν ακούμε για κομματόσκυλα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα του όρου γελάει ο κόσμος όλος.Ποιος  μιλάει για κομματόσκυλα ; Από «ταλιμπάν» ντελιβεράς της ΠΑΣΚ ξαφνική μεταμεσονύχτια  μεταγραφή ως  ψεκασμένος «ταλιμπάν»  του ΣΥΡΙΖΑ ..μια καφετέρια  δρόμος..Σαν εκείνη  την καφετέρια που έδινε τα χέρια για τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ και που σήμερα δεν τα θυμάται.

Το ποιος είναι γιαλατζί αριστερός νομίζουμε ότι το καταλαβαίνουμε όλοι .Το καταλαβαίνουμε από τα ακραία νεοφιλελεύθερα κείμενα σσε (και όχι μόνο)  που έχει έχει ψηφίσει κατά καιρούς και τα οποία έχουν φτάσει ακόμα και στην ελληνική  βουλή !!  Θαυμάσαμε  όλοι στο πρόσφατο παρελθόν το πόσο αριστερός είναι  καθώς θυμόμαστε εκείνα τα εμπιστευτικά email  με τα ακατούρητα κυκλώματα τα οποία έστελνε πίσω από την πλάτη των μηχανοδηγών  ( ο αριστερός της πλάκας)

Ποιος συνδικαλιστής έχει γίνει τόσο  ρεντίκολο  από βήματος βουλής και μάλιστα από τον νεοφιλελέ  Χατζηδάκη της ΝΔ  ο οποίος  κούναγε  το χαρτί με το 9ημερο και το 7ημερο εργασίας που έχει υπογράψει και από κάτω να καγχάζει όλη η ΒΟΥΛΗ.;;;..Μόνος ένας...Ο ΝΟΘΟΣ

Θυμόμαστε την καταψήφιση μιας  σσε όσο  ήταν αντιπολίτευση στο σωματείο και καταδίκαζε το ενιαίο μισθολόγιο (που πραγματικά ήταν αθλιο)  και κατόπιν την απίστευτη κωλοτούμπα με την  υπερψήφιση της ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑΣ ΣΣΕ με το ίδιο μισθολόγιο  όταν ανέλαβε τα ηνία  και ιδιωτικοποιήθηκε η εταιρεία.ΤΟ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ δεν είναι καθόλου τυχαίο (Την σύμβαση που πριν καταδίκαζε την παρουσίαζε μετά ως επιτυχία .Ακριβώς ότι κάνει και σήμερα)

Αλήθεια σε ποια διάσπαση αναφέρεται ο νόθος; Στο  νόμιμο δικαίωμα που έχουν οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν σε όποια σωματεία θέλουν;Το επιχειρησιακό σωματείο αποτελεί διασπαστικό σωματείο της ΠΕΠΕ;Έχει δημιουργηθεί άλλο σωματείο έλξης και δεν το ξέρουμε;Ευτυχώς υπάρχει για να μαθαίνουμε και «να  μην είμαστε στα σκοτάδια».

Ο μοναδικός διασπαστικός συνδικαλιστής στο σιδηρόδρομο είναι ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΠΕ ο οποίος ανεπιτυχώς  μέχρι σήμερα  επιχειρεί να διασπάσει την ομοσπονδία .Και λέμε ανεπιτυχώς γιατί αυτές του οι πρακτικές καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη  και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ας μιλήσουμε για «προβλέψεις» που κατα καιρούς έχει κάνει... όπως τότε που ανακοίνωνε με βεβαιότητα ότι θα είμαι υποψήφιος στο επιχειρησιακό σωματείο ή τότε που ήταν σίγουρος ότι θα έχω και θέση στο ΔΣ;ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ  .Αλλά  είναι γνωστο ότι οποιος δεν φοράει παντελόνια δυσκολεύεται με την συγγνώμη.

Ας μιλήσουμε για βόλεμα...Για το κύκλωμα της Πέμπτης ή για τις διπλές Κυριακές ή τον πρωταθλητισμό στην εργασία σε ρεπό (συνδικαλιστής και να είναι από τους πρώτους στην εργασία σε ρεπό) .Για τις υπηρεσίες που τον βολευουν ή για τις υπηρεσίες που τον κουράζουν;

Την καλημέρα την κόβουμε μόνο στους ρουφιάνους και τους προδότες .Αυτά τα περί like σε  ποστ αποτελούν γλοιώδη επιχειρήματα .Αντιθέτως άλλοι είναι αυτοί που παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να νουθετήσουν συναδέλφισσα για το τι θα λέει και με ποιον θα μιλάει.Άλλοι είναι αυτοί που αποκαλούν συναδέλφισσα ΑΧΑΡΙΣΤΗ παραφράζοντας το ονομά της...

Στα πειθαρχικά συμβούλια οι εκπρόσωποι εργαζόμενων πάνε με  κάποιο αντάλλαγμα;Δηλαδή αυτους που πρότεινε η ΠΕΠΕ και η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήγαν με κάποιο αντάλλαγμα;Ντροπή και μόνο να το σκέφτεται κάποιος αλλά για τον νόθο και την εμπαθεια του δεν υπάρχει κανένας  ηθικός φραγμός,Θα πει οτιδήποτε για οποιονδήποτε..

Και μια και μιλάμε για ηθικές αναστολές και επειδή ξέρουμε ότι δεν έχει καμία ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ καθώς αναφέρει ότι η επιστολή μας ως  παράταξη της ΣΥΠΕ στο συνέδριο της ΠΟΣ αναφερόταν στους 68 νέους μηχανοδηγούς.

Ο ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ δεν λέει ότι 

1. η επιστολή εστάλη καθώς μάθαμε ότι από βήματος συνεδρίου της ΠΟΣ ανέφερε ψευδώς ότι δεν υπήρχε καμία αντίδραση για τις  πρόωρες εκλογες που έκανε 2 χρονια πριν λήξει η θητεία του ΔΣ.

2.Στην επιστολή ως ΣΥΠΕ αναφέραμε ότι στο σωματείο εγγραφηκαν ως μέλη ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ( rail cargo) ενώ δεν είχαν δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό.To  καταστατικό της ΠΕΠΕ μέχρι και την ημέρα των εκλογών δεν είχε τροποποιηθεί όπως ορίζει η νομοθεσία (κλαδικό σωματείο) και εμείς ως ΣΥΠΕ αποφασίσαμε την αποχή από τέτοιες εκλογές.

ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΗΝ ΠΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 

 ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ..ΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

Όσον αφορά τα περί  ύμνων στον Μητσοτάκη τα βλέπουμε και γελάμε καθώς κατάντησε ως συνδικαλιστής να προκρίνει περικοπές και ο  κόσμος  να  χαίρεται που ο πλεον νεοφιλελευθερος πρωθυπουργός  αυξάνει το εισόδημα των εργαζόμενων με την κατάργηση της εισφοράς αλληελεγγύης...

Οι μηχανοδηγοί με τιμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο ΔΣ του σωματείου.Αυτό δεν μπόρεσε ποτέ να το καταπιεί καθώς η παρουσία της ΣΥΠΕ του δημιούργησε  μεγάλο πρόβλημα και πέρασε πάρα πολύ δύσκολα αφού η παραταξη μας τον ξεπρόστιασε για  όλα όσα απαράδεκτα  έχει φέρει στον κλάδο.

Όσον αφορά την νεά σσε αυτή θα αναλυθεί  ένα προς ένα όλα τα άρθρα και θα αποκαλύψουμε στους εργαζόμενους όλα όσα κατάπτυστα υπέγραψαν οι συνδικαλιστικοί προδότες 

ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ 2021