Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση ΠΟΣ για δίκη ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Αθήνα,   06 /10 / 2020

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ  

7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 -  ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ 

                                      ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ.....

                                                                     ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα ως θεσμός της Δημοκρατίας είναι απέναντι στο φασισμό όπως και από όποιον εκφράζεται αυτός. 

Η τρομοκρατία, ο ρατσισμός που προσπάθησαν να επιβάλλουν δεν πέρασε και δεν πρόκειται να περάσει. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.

Ο ρόλος της Χ.Α. έχει αποκαλυφθεί πλέον. Αύριο ο λαός και οι εργαζόμενοι με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απαιτούν την καταδίκη του φασισμού. Η απόφαση της Δικαιοσύνης θα επιβεβαιώσει την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.

Ως συνδικαλιστικό κίνημα, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους αυτούς που στέκονται απέναντι στους εκφοβισμούς και στις απειλές γιατί ο λαός μας δε φιμώνεται. 

ΕΜΕΙΣ οι ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ δεν σταματάμε τους αγώνες μας, για τα δικαιώματά μας, για ισονομία και δικαιοσύνη.  

Η Δημοκρατία κατακτήθηκε από όλους μας, από ολόκληρη την κοινωνία και μπορεί η Χ.Α. να βρήκε αφορμή και αιτία να εμφανιστεί στην περίοδο της κρίσης και της αγανάκτησης εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων κ.λ.π. δεν πρόκειται όμως ποτέ να περάσει στη συνείδησή μας. Βρήκε χώρο στη συνείδηση των λίγων και αυτοί θ’ απομονωθούν. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.