Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Εκτροχιασμός τρένου στο Πλατύ Ημαθίας.

Εκτροχιασμός τρένου  σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό Πλατέως. 
Σε ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει: 
Σήμερα το πρωί στις 06:04, η αμαξοστοιχία 1591, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα, εκτροχιάστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Πλατύ. Δεν υπάρχουν τραυματίες, μόνο υλικές ζημίες. Τα αίτια διερευνώνται."

Επιμένουμε ότι η κατάσταση στο δίκτυο είναι τραγική παρα τις φιέστες ημιτελών έργων και τα χειροκροτήματα των συνηθισμένων χειροκροτητών.Οι κορδέλες και το κόψιμο αυτών ον κάμερα δεν αποτελούν βήμα εμπρός.Είναι απλά κομματική προπαγάνδα.
Στο Άδενδρο η κατάσταση παραμένει ίδια παρά το τραγικό  δυστύχημα.Τον Αύγουστο του 2018 είχαμε σχετική ανάρτηση ( ΑΔΕΝΔΡΟ: 15 ΜΗΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ) όταν κάποιοι φιλοκυβερνητικοί λακέδες  ανακοίνωναν  την ανάταξη και το μάζεμα των μπάζων από το δυστύχημα  στο Άδενδρο καθώς και παρεμβάσεις στο δίκτυο που θα βελτίωναν την κατάσταση.
Μετά  από την «κυβερνητική βελτίωση» στις υποδομές  ας ανοίξουν τα μάτια τους καποιοι και να σταματήσουν  την προκλητική τους στάση και προπαγάνδα  εις βάρος του σιδηροδρόμου καθώς εκτός από το μέτωπο των υποδομών υπάρχει και το μέτωπο των μηχανοδηγών με την πίεση που δέχονται καθημερινά. Οι μηχανοδηγοί είναι χωρίς ρεπό ( και πλέον και χωρίς άδειες ) με 18 , 20 , 25 συνεχόμενες μέρες εργασίας  με άστατο προγραμματισμό ..
Επομένως αν  συμβεί οτιδήποτε   η ευθύνη θα είναι 100% δική τους και όχι των μηχανοδηγών.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ