Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζουν τα ψέματα οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές .Καμία συμφωνία για νεο συνεταιρισμό από την ΣΥΠΕ

Οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές μετά τις αποκαλύψεις  που ήρθαν στο φως για τα όσα απαράδεκτα υπέγραψαν στην νέα σσε της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον συνεταιρισμό πασχίζουν να αποπροσανατολίσουν και να παραπληροφορήσουν τους σιδηροδρομικούς Έφτασαν στο σημείο  δε να  απειλούν ακόμα και τους εργαζόμενους στον συνεταιρισμό με δημοσιοποίηση των ονομάτων τους !!!! στο διαδίκτυο λες και οι άνθρωποι  που δουλευουν εκεί κάνουν τίποτα κακό ή κρύβονται ή θα φοβηθούν οποιαδήποτε συνδικαλιστική παρεούλα που νομίζει ότι μπορεί να απειλεί έμμεσα ή άμεσα τους πάντες και τα πάντα.

Όσον μας αφορά και την ψευδή πληρόφορηση που διακινήθηκε από γνωστο εργοδοτικό ιστότοπο ότι στο ΣτΑ της ΠΕΠΕ  υπήρξε ομόφωνη απόφαση σε πρόταση της ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ για εξέταση ενδεχόμενου δημιουργίας  νέου ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ έχουμε να πουμε τα εξής:


  1. Υπήρξε απλή  αναφορα  (για την δημιουργία νέου συνεταιρισμού)  από εκπρόσωπο της συνεξέλιξης κατά την τοποθέτηση του στο ΣτΑ 
  2. Δεν μπήκε καμία τέτοια πρόταση προς ψηφοφορία στο ΣτΑ
  3. Ακόμα και εκπρόσωπος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ανέφερε στην τοποθέτηση του ότι είναι πολύ δύσκολη η δημιουργία νέου συνεταιρισμού και απαιτεί πολλά χρήματα 
  4. Η ΣΥΠΕ είναι αντίθετη τόσο στο άρθρο της  νέας ΣΣΕ  που μείωσε την χρηματοδότηση του συνεταιρισμού στα 50.000 όταν άλλες  σιδηροδρομικές εταιρείες χρηματοδοτούν τον ΣΥΝΠΕ ΟΣΕ με τριπλάσια ποσά,αλλά και στην δημιουργία νέου συνεταιρισμού .Αν κατατίθετο  τέτοια πρόταση προς ψήφιση (πράγμα που δεν έγινε ποτέ) θα καταψηφίζαμε.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ  ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
  5. Το ΣτΑ της  ΠΕΠΕ  η συνεδρίαση είναι ηχογραφημένη (πρακτικά)
Όσον αφορά την  υπόλοιπη μπουρδολογία,μπαρουφολογία στην οποία επιδίδονται οι γνωστοί εργοδοτικοί για τον συνεταιρισμό είναι εμφανές ότι έχασαν την ψυχραιμία και και βρυχώνται ..ιντερνετικώς  λόγω της δεινής θέσης που περιήλθαν λογω των υπογραφών τους και τις επιπτώσεις που έφεραν στον κόσμο.
Για τον συνεταιρισμό  στην τοποθέτηση μας στο ΣτΑ ξεκαθαρίσαμε οτι η συμμετοχή του στην αντιμετώπιση της κρίσης ήταν και είναι τεράστια,βοηθά εργαζόμενους αλλά  και συνταξιούχους .Δεν έχει εισφορές από κανέναν  εργαζόμενο και τα οικονομικά του ελέγχονται από ορκωτό λογιστή,οι ισολογισμοί του δημοσιεύονται σε εφημερίδα.(Επίσης διαφεύγουν από τους μπαρουφολόγους κάποιες βασικές λεπτομέρειες που αφορούν τον συνεταιρισμό ή δεν θέλουν να τις αναφέρουν)
Επομένως η επίθεση εναντίον του αλλά και εναντίον των εργαζομένων που εργάζονται εκεί είναι εκ του πονηρού και αποτελεί αναμενόμενη αθλιότητα από κάποιους που συνδικαλίζονται εκ αριστερών των εργοδοτών με βάση τον γκαιμπελισμό ,την συκοφαντία και την αθλιότητα.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ