Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Το είδαμε και αυτό..Διανοητής ο βομβιστής Καζίνσκι!!!!

Είναι από τις φορές που σηκώνεις τα χέρια ψηλά.Δεν γνωρίζουμε αν είναι θέμα απώλειας ψυχραιμίας ή αν είναι έλλειμα κάθε ηθικής αναστολής ..
Το να θεωρείς ως σημαντικό το τι έγραψε  ενας δολοφόνος ο οποίος σκότωνε ανυποψίαστους πολίτες με τις βόμβες του και αυτά να τα αναγάγεις ως πολιτική θέση ή ως επιχείρημα  για την ΠΟΣ πως να το κρίνουμε;Ο Καζίνσκι  που έγραψε το κείμενο  με τίτλο Το πλοίο των ηλιθίων μέσα από την φυλακή  ...σκότωσε με τις βόμβες του 3 άτομα και τραυμάτισε 23 την περίοδο 1978-1995.
Αποψή μας ότι στο ζήτημα της τρομοκρατίας σήμερα έχουμε κάποιες αυξημένες ανησυχίες σε σχέση με το παρελθόν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η οικοδόμηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων αναγορεύει την τρομοκρατία σε έναν από τους κυριότερους παράγοντες που επηρεάζει το νέο Διεθνές Δίκαιο, τους νέους κανόνες συμπεριφοράς στις διεθνείς σχέσεις και αξιοποιείται ως πρόσχημα για τον περιορισμό των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων, καθώς και την αντιμετώπιση των λαϊκών κινημάτων σε εθνικό επίπεδο.

Είναι γνωστό πλέον ότι η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων και η διαπλοκή τους ή και η αξιοποίησή τους από διάφορες μυστικές υπηρεσίες. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δράση των Ερυθρών Ταξιαρχιών στην Ιταλία, όπου παρά το μέγεθος που απόκτησε αυτή η οργάνωση τελικά αποδείχτηκε πως έκανε το παιγνίδι κάποιων μυστικών υπηρεσιών, που εκείνη την εποχή θέλησαν και πέτυχαν τη ματαίωση της πορείας σύγκλισης μεταξύ του ιταλικού ΚΚ και της χριστιανοδημοκρατίας, που θα κατέληγε σε κυβέρνηση υπό τον τότε πρόεδρο των Ιταλών χριστιανοδημοκρατών Αλντο Μόρο, ο οποίος και απάχθηκε και σε συνέχεια δολοφονήθηκε, καθώς και την προώθηση αντιτρομοκρατικών νόμων, που περιόρισαν δραστικά τα ατομικά δικαιώματα του ιταλικού λαού.

Επομένως το να υπερασπίζεσαι τα ιδεολογήματα τρομοκρατών ,το να τα αναγάγεις σε επαναστατικές πράξεις ή να τα συγκρίνεις με πραγματικές επαναστάσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας φανερώνει τον πραγματικό ρόλο μερικών και τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ