Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ο γγ της ΠΕΠΕ πρότεινε στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταργηθούν δρομολόγια στο Κιάτο-Αθήνα

Στην σημερινή συνεδρίαση της τοπικής γραμματείας του ΜΑΙ ρωτήσαμε ευθέως τον γραμματέα της ΠΕΠΕ αν αληθεύει η πληροφορία που είχαμε και  η οποία τον ήθελε να έχει προτείνει να καταργηθούν τα  2 τελευταία δρομολόγια στο Κιάτο -Αθήνα-Κιάτο.(αμαξοστοιχίες 2305 και 2304)

Ο γγ του σωματείου των μηχανοδηγών φανερά εκνευρισμένος  μας το επιβεβαίωσε .Αλλά δεν έμεινε μόνο στην επιβεβαίωση.υπερασπίστηκε την πρόταση του για  περικοπή των δρομολογίων με τον πλέον προκλητικό τρόπο καθώς μας είπε οτι τα  2 αυτά δρομολόγια είναι αντιεμπορικά!!!
Την κατάπτυστη  πρόταση  του ο γραμματέας  της ΠΕΠΕ προσπαθεί να την δικαιολογήσει και με άλλο τρόπο καθώς όπως είπε ναι μεν  ζήτησε να κοπούν αυτά τα δρομολόγια αλλά ζήτησε να ενισχυθούν τα δρομολόγια στο αεροδρόμιο.!!

1.Όμως αυτό που δεν λέει ο γραμματέας είναι οτι το κόψιμο δρομολογίων στο Κιάτο αφορά  τους μηχανοδηγούς που εργάζονται στο Κιάτο και η ενίσχυση στο αεροδρόμιο αφορά μόνο το ΜΑΙ (σύμφωνα με τα ισχύοντα κυκλώματα εργασίας.)Κανονίζει για τους άλλους ο γραμματέας και το συνεταιράκι του
2.Τα περι αντιεμπορικών  δρομολογίων που λέει ο γραμματέας τα ακούμε βερεσέ καθώς ο κόσμος μόλις τώρα επέστρεψε από άδειες και τα τρένα αρχίζουν και  ''γεμίζουν'' όλες τις ώρες.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο .
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Η ενεργοποίηση της ηλεκτροκίνησης στο Ρέντη θα μεταφέρει όλους τους συρμούς εκεί .Η νυχτερινή  εφεδρεία που εκτελείται στην Αθήνα από τους συναδέλφους του Κιάτου θα μετεφερθεί στο Ρέντη.Είναι πλέον προφανές οτι ο γραμματέας δεν επιθυμεί να έχει την νυχτερινή εφεδρεία στο Ρέντη για τους δικους του λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε.Και για αυτό επέλεξε την εύκολη λύση βασιζόμενος στην νέα του συνεργασία με τον  πρόεδρο της ΠΕΠΕ  και  ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!! 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά. 
Όπως τότε με το 602/603 που ο σημερινός γραμματέας το αποκαλούσε ''άρρωστο πρόβατο'' και έπρεπε να ..απομακρυνθεί για να μην αρρωστήσουν και  τα ..άλλα.    
Όλοι είδαμε τι έγινε με τα ..άλλα  πρόβατα τελικά..
Στις απαράδεκτες ενέργειες και προτάσεις των 2 εταίρων και υπερασπιστών της εργοδοσίας τι να πρωτοαπαντήσεις;
ΥΓ..Για την ιστορία .Είχε γίνει πρόταση στον γραμματέα εδώ και πολύ καιρό -ΚΑΙ  ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΣΑ-  την ''ενοχλητική εφεδρεία  στην Αθήνα'' να την αναλάβει  ο Ρέντης μαζί με άλλες υπηρεσίες του Κιάτου.Οι συνάδελφοι από το Κιάτο  γνωρίζουμε ότι δεν την ήθελαν την εφεδρεία στην Αθήνα και τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Αλλά ο γραμματέας  τότε επέμενε να έχει την εφεδρεία στην Αθήνα.
Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα και μάλλον έχει άλλα σχέδια..
Βλέπει μπροστά είναι γνωστό  αυτό άλλωστε.
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ