Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πλήρης επιβεβαίωση μας απο την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα 1000 ευρώ των Ιταλών

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε η αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ έλξης 
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε οτι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό να πουν οποιοδήποτε ψέμα και να γράψουν οτιδήποτε  ώστε να  βλάψουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε οτι ο μόνος σκοπός τους ήταν να εξυπηρετήσουν  τα συμφέροντα των αφεντικών,
Έκθετος ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ  και το στέκι του για τα όσα έγραφε τόσες μέρες
Εκθετη η ηγεσία της συνεξέλιξης για τα παραμύθια που αράδιασε στην ανακοίνωση της Φύκια για μεταξωτές κορδέλες ,κοροιδεύει τους μηχανοδηγούς με τα ψέματα της
Έκθετος και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΟΣ Καραδήμας Χ για τα παραμύθια  που μας αραδιασε στο άρθρο του περί παράχάραξης της ιστορίας.
Παραχαράκτης κανονικός ο πρώην αντιπρόεδρος θέλησε να μας πείσει οτι το άσπρο είναι μαύρο και ότι  του έφταιγαν τα πρακτικά.(Πουν να βγούν και αυτά στον αέρα) .
Σε πλήρη σύμπλευση και ο γραμματέας της ΠΕΠΕ με τον πρόεδρο και την ηγεσία της συνεξέλιξης  μιλάει για περυσινά ξινά σταφίλια σχετικά με το θέμα  του χιλιάρικου παρέχοντας  καλυψη  στα αίσχη της ηγεσίας της  συνεξέλιξης .Ο γραμματέας της ΠΕΠΕ προσπαθεί  για λογαριασμό της συνεξέλιξης αλλά και της εργοδοσίας να στρέψει τα βλέμματα αλλού καθώς η αλήθεια καίει .Αν και  γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια  κατά την προσφιλή του τακτική αποφεύγει την συνάντηση μαζί της.
Είναι χοντρός ο πάτος στο βαρέλι συνάδελφε Τουρλή; Για πες μας.
Σας προτείνουμε να ζητήσετε συγγνώμη από τους μηχανοδηγούς  αλλά και από τους άλλους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αν  διαθέτετε  ελάχιστη τσίπα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ





Ανακοίνωση ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παροχή των 1000 Ευρώ



Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για την περιβόητη παροχή των 1.000 ευρώ, οφείλουμε νααποκαταστήσουμε την αλήθεια. Έχοντας λάβει μέρος σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έγιναν για τη ΣΣΕ σε όλα τα επίπεδα, ξεκάθαρα δηλώνουμε πως:

α) η συγκεκριμένη παροχή των νέων ιδιοκτητών ουδέποτε δόθηκε σαν αντιστάθμισμα για οποιοδήποτε άρθρο της υπό διαπραγμάτευσης τότε σύμβασης.

β) από την πρώτη στιγμή που έπεσε στο τραπέζι η συγκεκριμένη πρόταση, κατηγορηματικά δηλώθηκε από το μέτοχο πως η συγκεκριμένη παροχή αφορούσε το σύνολο των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

γ) το Σωματείο της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ διασφάλισε και απέτρεψε την όποια προσπάθεια αναδιανομής του συγκεκριμένου ποσού που επιχειρήθηκε τότε από κάποιους προς όφελος τους. Κάποιους που προσπάθησαν να υφαρπάξουν τα 2/3 του ποσού για αυτούς, πετώντας τα υπόλοιπα ψίχουλα στο υπόλοιπο προσωπικό (διοικητικό, εμπορικό, οδηγούς και προσωπικό Κίνησης).


Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι, 


Είναι ξεκάθαρο πως στο νέο ιδιοκτησιακό περιβάλλον που τώρα διαμορφώνεται, κάποιοι επιχειρούν να δείξουν πως είναι πιο «απαραίτητοι» από κάποιους άλλους. Πάγια άποψη του Σωματείου μας παραμένει πως για να λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος σαν μία καλοδουλεμένη μηχανή χρειάζονται και είναι απαραίτητα όλα του τα εξαρτήματα! Κανένα δεν είναι σημαντικότερο από κανένα!


Τέλος τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως σε αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία θα φροντίσουμε να διασφαλίσουμε ίσους όρους προς όλες τις κατευθύνσεις και στα νέα εργασιακά δεδομένα που διαμορφώνονται!!!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ          ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ