Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Μπάχαλο χθες στον προαστιακό

Χθες τα σωματεία αποφάσισαν την πραγματοποίηση στάσης  για να παραβεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην κηδεία των 2 συναδέλφων μας.
Πέρα από τον πόνο μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε την απόλυτη ανικανότητα υπηρεσιακών στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις ώρες που δεν είχαμε στάση..
Με τις ενέργειες τους προκάλεσαν μπάχαλο ακυρώσεων,μπάχαλο δρομολογήσεων,μπάχαλο υπηρεσιών και έφεραν στα όρια τους μηχανοδηγούς και συνοδούς.


  1. Μηχανοδηγό τον εξανάγκασαν σε 10 ωρο στο αεροδρόμιο 
  2. Μηχανοδηγός έκανε διανυκτέρευση την προηγούμενη και την ημέρα της στάσης έφυγε επιβάτης!!
  3. Μηχανοδηγό τον άφησαν ξεκρέμαστο στο Κιάτο και δεν είχε πως να φύγει .Ευτυχώς βρέθηκε συνάδελφος και τον πήγε με το αυτοκινητο του μέχρι ένα σημείο και μετά είχε..ο Θεός
  4. 2 μηχανοδηγοί μετακίνηθηκαν προς το αεροδρόμιο πληρώνοντας ταξί  με εντολές της υπηρεσίας !!!! καθως δεν πρόβλεψαν για υπηρεσιακό βαν  ή υπηρεσιακό συρμό
  5. Μηχανοδηγός περίμενε στον σταθμό Λαρίσης τρένο για να μετακινηθεί προς ΣΚΑ και απαιτούσαν και από εκείνον να πάει με ταξί ..(Τον ρώτησαν αν είχε χρήματα πάνω του για  να πληρώσει 40 ευρω ταξί;)
  6. Ενώ η στάση ξεκίναγε στις 9:30 ακύρωσαν τα δρομολόγια των 8:11 και 8:26 από αεροδρόμιο!!!Αυτό κυριολεκτικά προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων από τους επιβάτες που έβριζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους
  7. Στην λήξη της στάσης η οποία ήταν στις 16:30 δεν δρομολόγησαν συρμό για Κιάτο στια 16:44 αλλά το έκαναν μετά από μια ώρα στις 17:44 με αποτέλεσμα να γίνει χαμός .

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρει βαρύτατες ευθύνες για το μπάχαλο αλλά και για τις επιλογές της σε στελέχη που με τις παραλείψεις και την απαράδεκτη πρακτική τους προκαλούν συνεχώς προβλήματα.

Σήμερα ημέρα απεργίας περιμένουμε να δούμε αν τα  συγκεκριμένα νεοστελέχη με ειδίκευση στο μπάχαλο θα δηλώσουν απεργία ή θα εργάζονται .Πάντως στο μηχανοστάσιο στην κυκλοφορία  όπως και σε άλλες υπηρεσίες  έχει μπει λουκέτο..!!!

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ