Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Κατάργησαν και τις ειδικές προσφορές εισιτηρίων

Το δεύτερο χτύπημα στο πενιχρό εισόδημα του λαού που χρησιμοποιεί το σιδηρόδρομο για τις μετακινήσεις του πραγματοποίησε η διορισμένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αφού κατάργησαν μέσα σε μια νύχτα την έκδοση των μετ'επιστροφής εισιτηρίων μέσα στο τρένο, προχώρησαν ακόμα ένα βήμα πιο πέρα την αντιλαική τους πολιτική και σταμάτησαν τις ειδικές προσφορές των εισιτηρίων  που απευθύνονταν στους οικονομικά ασθενέστερους.

Η απαράδεκτη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει τον ρόλο της αλλά και αυτά που υπόσχέθηκε κατά την παρουσίαση της στην επιτροπή των ΔΕΚΟ της Βουλής πριν την ανάληψη των καθηκόντων της .Να ιδιωτικοποιήσει τον σιδηρόδρομο και να τον λειτουργεί με ιδιωτικονομικά κριτήρια.Στην όλη της πορεία μέχρι σήμερα είχε πιστό  συμπαραστάτη  σε όλες τις αποφάσεις της της τον εργοδοτικό και κυβερνητικο συνδικαλισμό που σήμερα παριστάνει τον έκπληκτο και τον οργισμένο!!!
Οι συνάδελφοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους  και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 17 και 18 Μάη εκφράζοντας την αντίθεση τους σε αυτές τις πολιτικές

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ