Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση σωματείου κλειδούχων για την συνάντηση με την διοίκηση του ΟΣΕ

Μ Ε Λ Ο Σ Π. Ο. Σ. – Ε. Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ Δ/νση: ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6 – ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 106 77 – Τηλ. 210 38 23066 E-mail:kleidouxoiose@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι κλειδούχοι, σας ενημερώνουμε ότι στις 20-04-2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Σωματείου μας, με το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Ε. κ. Κων/νο Πετράκη. Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό και φιλικό κλίμα. 
Μας εξέφρασε τις δικές του απόψεις για την ανάπτυξη, δομή και τη λειτουργία του σιδηροδρόμου, απόψεις οι οποίες συμπίπτουν απόλυτα με τις δικές μας. Στη συζήτηση ετέθησαν από όλα τα μέλη του προεδρείου τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο αλλά και γενικότερα το σιδηρόδρομο. 
Ειδικά αναφερθήκαμε στην τεράστια έλλειψη προσωπικού, μετακινήσεις , εμπορευματικό κέντρο Θριασίου όπου εκεί εντοπίζονται πολλά προβλήματα λειτουργίας, επίδομα θέσης ευθύνης για τον επικεφαλής τομέα και ομάδος, επιστροφή μεταταγμένων κ.α. Έδειξε κατανόηση και θα κάνει ότι είναι δυνατόν από δικής του πλευράς για να δοθούν λύσεις. Σταθήκαμε δε πολύ περισσότερο στην έλλειψη προσωπικού. Εκεί μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι από τις 35 προσλήψεις που έχουν εγκριθεί για τον Ο.Σ.Ε. οι 10-12 θα είναι κλειδούχοι.
 Μπορεί βέβαια να είναι λίγες μπροστά στην τεράστια έλλειψη που υπάρχει, είναι όμως ένα πρώτο καλό αποτέλεσμα μετά από συνεχείς πιέσεις. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ίσως μέχρι τέλος του έτους να γίνουν και κάποιες ακόμη. Συνάδελφοι με συγκρατημένη αισιοδοξία και διατηρώντας πάντα και τις επιφυλάξεις μας, εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρών πάντα μπροστά στις εξελίξεις για το καλό του κλάδου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς το Προεδρείο.